Sarıgöl’de Eğitim Camiası Yas İçinde
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, 4 Eylül İlkokulu Müdürü Selçuk Erol (50), beyin kanaması geçirerek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Erol, evinde aniden yaşadığı sağlık sorunu sonrası ilk olarak Sarıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ardından, durumu ciddileşince Alaşehir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yapılan müdahalede beyin kanaması teşhisi konulan Erol, daha sonra Manisa Merkez Efendi Hastanesi’ne götürüldü. Ancak, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 25 yıllık tecrübeye sahip olan Selçuk Erol’un evli olduğu ve iki çocuk babası olduğu biliniyor.
Vefatıyla Derin Üzüntü Yarattı
Erol’un ani vefatı, görev yaptığı okul başta olmak üzere, Sarıgöl’deki eğitim topluluğu ve ilçedeki vatandaşlar arasında büyük bir üzüntüye sebep oldu.
Cenaze işlemleri için Erol’un naaşı, Sarıgöl Siteler Camisi’nde öğle namazı sonrasında kılınacak olan cenaze namazının ardından, Baharlar Mahallesi’ndeki aile mezarlığına defnedilecek.
MANİSA’NIN SARIGÖL İLÇESİNDE 4 EYLÜL İLKOKULU MÜDÜRÜ SELÇUK EROL (50), GEÇİRDİĞİ BEYİN KANAMASI SONUCU TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ.
SİLİVRİ’DE MOTOSİKLET İLE TERS YÖNDEN DÖNÜŞ YAPAN OTOMOBİL ÇARPIŞTI. KAZADA 17 YAŞINDAKİ DORUK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ.
SİLİVRİ’DE MOTOSİKLET İLE TERS YÖNDEN DÖNÜŞ YAPAN OTOMOBİL ÇARPIŞTI. KAZADA 17 YAŞINDAKİ DORUK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ.