Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tekirdağ’da kaçak içki operasyonunda 43 bin 102 şişe şarap ele geçirildi

    TEKİRDAĞ’DA JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN ŞARKÖY VE SÜLEYMANPAŞA’DA YAPILAN OPERASYONLARDA TOPLAMDA 43 BİN 102 ŞİŞE KAÇAK ŞARAP VE ÇEŞİTLİ MİKTARLARDA KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Tekirdağ’da jandarma ekipleri tarafından Şarköy ve Süleymanpaşa’da yapılan operasyonlarda toplamda 43 bin 102 şişe kaçak şarap ve çeşitli miktarlarda kaçak içki ele geçirildi.

    Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şarköy ilçesine bağlı Mürefte Mahallesi’nde yapılan operasyonda, A.A.K. isimli şahsın depo olarak kullandığı alanda toplam 43 bin 102 şişe kaçak şarap ele geçirildi.

    Ayrıca, Süleymanpaşa ilçesi Ortacami Mahallesi’nde C.B. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada, farklı türlerde kaçak içki bulundu. Evde yapılan detaylı aramada 115 litre kaçak içki ele geçirildi.

    Operasyon kapsamında gözaltına alınan şahıslar hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.