**İstanbul Kartal’da Hırsızlık Olayı Kısa Sürede Çözüldü**
İstanbul’un Kartal ilçesinde, bir şahıs pencereden sürünerek girdiği evde hırsızlık gerçekleştirdi. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
**Olayın Detayları**
29 Eylül Pazar günü, saat 13.00 sularında Kartal’ın Cevizli Mahallesi’nde yaşanan olayda, bir kişi bodrum katında bulunan küçük bir pencereyi zorla açarak içeri girdi. Yapılan incelemelerde, evden yaklaşık 78 bin lira değerinde 5 saat, 2 harddisk, 2 gözlük ve 2 flash disk çalındığı belirlendi. Olayın ardından, durumu haber alan polis ekipleri, hırsızın yakalanması için geniş kapsamlı bir operasyon başlattı.
**Güven Timleri’nin Başarılı Operasyonu**
Güven Timleri C Bölge Ekipleri, hırsızlık olayını araştırmak için çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Bu incelemelerin ardından hırsızlığın faili olarak 52 yaşındaki R.S. belirlendi. Ekipler, tespit ettikleri bu şüpheliyi hızlı bir şekilde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.S., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
**Güvenlik Kameralarındaki Görüntüler**
Hırsızlık anı, güvenlik kamerası kayıtlarına anbean yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin duvarı aşarak binanın önüne geldiği ve alt kattaki küçük pencereden içeri girdiği görünürken, hırsızlık yaptığına dair detaylar ve poşetle aynı yerden çıkışı da kameralar tarafından kaydedildi. Olayla ilgili gelişmeler yakın takip edilmeye devam ediyor.
KARTAL’DA PENCEREDEN SÜRÜNEREK GİRDİĞİ İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK YAPTI
KARTAL’DA PENCEREDEN SÜRÜNEREK GİRDİĞİ İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK YAPTI
KARTAL’DA PENCEREDEN SÜRÜNEREK GİRDİĞİ İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK YAPTI
KARTAL’DA PENCEREDEN SÜRÜNEREK GİRDİĞİ İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK YAPTI
KARTAL’DA PENCEREDEN SÜRÜNEREK GİRDİĞİ İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK YAPTI







