İzmir Aliağa’da Yangın Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor
İzmir’in Aliağa ilçesinde, otluk ve makilik alanda çıkan yangınla ilgili müdahale çalışmaları devam ediyor.
Yangın, öğle saatlerinde Çoraklar Mahallesi civarında henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana geldi. Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan alevlere, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait uçak, helikopter ve arazözlerin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile Aliağa Belediyesi’ne bağlı iş makineleri ve su tankerleri aktif olarak müdahale ediyor.
Bölgede Güvenlik Önlemleri Artırıldı
Alevlerin, çevredeki hayvan damlarına ulaşma ihtimaline karşı buralar güvenlik amaçlı tahliye edildi. Ayrıca, yangının Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ne (ALOSBİ) sıçramaması için bölgede güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı.
Yangın söndürme ekiplerinin hem karadan hem de havadan yürüttüğü müdahale çalışmaları, alevlerin kontrol altına alınması için süratle devam ediyor. Yangının sebebi henüz belirlenemezken, tüm ekipler olay yerine yoğunlaşarak yangının yayılmasını önleme çabalarını artırıyor.
ALİAĞA’DA OTLUK VE MAKİLİK ALANDA KORKUTAN YANGIN
ALİAĞA’DA OTLUK VE MAKİLİK ALANDA KORKUTAN YANGIN
ALİAĞA’DA OTLUK VE MAKİLİK ALANDA KORKUTAN YANGIN
ALİAĞA’DA OTLUK VE MAKİLİK ALANDA KORKUTAN YANGIN