Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Boluspor, Amed Sportif Faaliyetler’i 4-1’lik skorla geçerek galibiyete ulaştı, teknik direktörlerden maç sonu açıklamalar geldi.

    Trendyol 1. Lig’de Boluspor, Amed Sportif Faaliyetler’i 4-1 yenerek üç puanı kazandı. Amed Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, şanssızlıkların ve oyuncu eksikliklerinin mağlubiyetin nedenleri olduğunu açıkladı. Boluspor Teknik Direktörü Ertuğrul Arslan ise, kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve sezon hedeflerine güvenle ilerlediklerini vurguladı.

    Trendyol 1. Lig'de Boluspor, Amed Sportif Faaliyetler'i 4-1 yenerek üç

    Boluspor-Amed Sportif Faaliyetler Maçının Ardından Teknik Direktörlerden Değerlendirmeler

    Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında, Boluspor evinde Amed Sportif Faaliyetler’i 4-1’lik net bir skorla yenerek galibiyet elde etti. Maç sonrası gerçekleştirilen basın toplantısında, her iki takımın teknik direktörleri, karşılaşmayı yorumladı.

    Amed Sportif Faaliyetler’in Teknik Müdürü Sinan Kaloğlu’nun Açıklamaları

    Karşılaşmanın ardından Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, rakiplerini tebrik ederek, “Bugün güzel bir futboldan yanaydık, fakat sonuç olarak hayal kırıklığı yaşadık. İlk 20 dakikada istediğimiz gibi bir başlangıç yaptık ve takımın organizasyonları oldukça iyiydi. Bu süreçte golü de bulduk. Ancak sonrasında yaşadığımız talihsizlikler, futbol açısından benim de nadir gördüğüm türdendi. Kendi kalemize attığımız gol, kırmızı kart ve penaltı pozisyonları her şeyin üst üste gelmesine yol açtı. Bugün, bireysel hatalarımızın sonuçları ağır oldu. Ayrıca, maç öncesinde yaşadığımız eksiklikler, özellikle savunma hattında kaptanımızın olmaması, oyun kurgumuzu olumsuz etkiledi. Sonuç olarak dengeli bir oyun oynamaya çalıştık. Beş maç sonra kaybettik, ama bu tür kayıplar futbolda zaman zaman yaşanabilir. Nihayetinde hedefimiz, sezon sonunda Süper Lig’e yükselmek. Bu yıl buna inanıyoruz ve elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

    Boluspor Teknik Direktörü Ertuğrul Arslan’ın Değerlendirmesi

    Boluspor’un Teknik Direktörü Ertuğrul Arslan ise, elde ettikleri galibiyetten ötürü mutlu olduklarını dile getirerek, “Buradaki görevime başlayalı beş hafta oldu. Önceki dönem zorlu bir periyot gibi görünüyordu; Iğdır, Çorum, Bodrum, Bandırma ve bugünkü Amed karşılaşmaları oldukça zorluydu. Ancak, bu ekibe güvenerek geldim. Mustafa Er hocaya teşekkürlerimi sunuyorum; güzel bir kadro devraldım. Oyuncularımız bana güvendi ve inandılar. Bu nedenle mahcup olmadığımızı düşünüyorum. Taraftarlarımıza destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Güzel bir zafer aldık. Devre arasına kadar oynayacağımız beş karşılaşmayı da en iyi şekilde geçireceğiz ve ardından nerede olduğumuza bakacağız” şeklinde konuştu.

    Boluspor ve Amed Sportif Faaliyetler, ligdeki mücadelelerine devam ederken, her iki teknik direktör de gelecek maçlar için umutlu olduklarını belirtti.