Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Beşiktaş’taki antikacıda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

    Beşiktaş’ın Ortaköy semtindeki bir antikacıda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Olayda yaralanan ya da ölen olmadı, ancak dükkanda maddi hasar meydana geldi. Yetkililer yangınla ilgili soruşturma başlattı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Beşiktaş’ta Antikacıda Yangın Paniği

    Beşiktaş’ın Ortaköy bölgesinde bu akşam saatlerinde bir antikacıda çıkan yangın, kısa süre içinde itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

    Yangının başlama saati 17.30 sıralarında olarak kaydedildi. Olay, Mecidiye Mahallesi Sandalcı Mecit Sokak’taki 4 katlı binanın giriş katında bulunan antikacıda gerçekleşti. Yangının sebebi henüz tespit edilmedi; ancak eski kıyafetler ve kağıtların yanması, alevlerin hızla büyümesine neden oldu.

    İhbar üzerine olay yerine derhal itfaiye, sağlık ve güvenlik güçleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, yangına yaklaşık 30 dakika süren bir çalışmanın ardından müdahale etti ve alevleri söndürmeyi başardı.

    Yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, antikacıda önemli maddi hasar meydana geldi. Yetkililer, olayın sebebini araştırmak üzere inceleme başlattı.