Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Güllü’nün Ölümündeki Soruşturma Kapsamında Kızı ve Arkadaşı Hastanede Test Verdi

    Yalova’nın Çınarcık ilçesinde ünlü sanatçı Güllü’nün ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, kızı Tuğyan Ülkem Gülter ve arkadaşı Sultan Nur Ulu, hastanede uyuşturucu testi yaptırdı. Avukatları, müvekkillerinin gözaltına alındığına dair iddiaları yalanlayarak, rızalarıyla test olduklarını açıkladı. Soruşturma devam ediyor.

    Yalova'nın Çınarcık ilçesinde ünlü sanatçı Güllü’nün ölümüyle ilgili soruşturma sürerken,

    **Güllü’nün Ölümüyle İlgili Soruşturma Devam Ediyor: Hastanede Test Verildi**

    Yalova’nın Çınarcık ilçesinde yaşanan ünlü sanatçı Güllü’nün vefatıyla ilgili olarak başlatılan soruşturma çerçevesinde, olay günü evde bulunan kızı Tuğyan Ülkem Gülter ve kız arkadaşının kendi istekleriyle hastaneye giderek test yaptırdığı bildirildi.

    **Olayın Gelişimi**

    26 Eylül 2025 tarihinde Çınarcık’ın Harmanlar Mahallesi’nde, Güllü’nün kızı ve arkadaşı ile eğlendikleri esnada pencereden düşerek hayatını kaybetmesi olayının ardından Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı. Olayla ilgili yapılan tanık ifadeleri, Güler’in ölümünün öncesinde uyuşturucu madde kullanıldığı iddialarını gündeme getirmişti. Şüpheli durumdaki Gülter ve Ulu, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uyuşturucu testine tabi tutuldu. Avukatlarıyla birlikte hastaneye gelen genç kadınlara polis de eşlik etti.

    **Avukat Açıklamalarıyla Kamuoyunu Bilgilendirdi**

    Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gülter ve Ulu’nun avukatı Rahmi Çelik, müvekkillerinin gözaltına alındığı ve tutuklandığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu vurguladı. Çelik, “Müvekkillerimizin tamamen rutin işlemleri nedeniyle hastaneye geldik. Herhangi bir gözaltı ya da tutuklama durumu söz konusu değil. Kendileri normal yaşamlarına devam edecekler” dedi.

    **Açıklamalar Devam Ediyor**

    Diğer avukat Hakan Sezen ise Gülter ve Ulu’nun her türlü test ve analize açık olduklarını belirtti. “Kendileri herhangi bir madde kullanmamışlardır. Bu nedenle test yaptırma konusunda gönüllü olarak buradayız. Soruşturma devam ediyor fakat şu aşamada daha fazla bilgi veremeyeceğiz. Sürecin sonunda gerçekler bir kez daha gün yüzüne çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

    **Sonuçlar Bekleniyor**

    Tuğyan Ülkem Gülter, hastaneye kendi isteğiyle gitmiş olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Kendi rızamız ile test yaptırdık. Gerekli örnekleri verdik ve kendimize güveniyoruz. Sonuçlar açıklandığında avukatlarımız kamuoyuyla paylaşacak” şeklinde konuştu.

    Soruşturma ile ilgili süreç devam ederken, kamuoyu olayın gelişmelerini yakından takip etmekte.