İzmir’de Uyuşturucu Ticareti Suçundan Aranan Firari Yakalandı
İzmir’in Konak ilçesinde, uyuşturucu madde ticareti suçundan toplam 23 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari bir şahıs, polis tarafından yakalandı ve adliyeye sevk edildi.
Polisin Şüpheli Hareketler Üzerine GBT Kontrolü
Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü devriye ekipleri, bir şahsın şüpheli hareketler sergilediğini tespit ederek Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü gerçekleştirdi. Yapılan sorgulama sonucunda Ş.Y. isimli kişinin, “uyuşturucu madde ticareti” suçundan 23 yıl 20 gün hapis cezası ile arandığı belirlendi.
İşlemlerinin Ardından Adliyeye Sevk Edildi
Hemen gözaltına alınan Ş.Y., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkeme, Ş.Y.’yi tutuklayarak cezaevine göndermeye karar verdi. Bu gelişme, emniyet güçlerinin uyuşturucu ile mücadelede kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.


