Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bursa’da Uyuşturucu Ticareti Yapan İki Şahıs Yakalandı, 15 Kilo Esrar Ele Geçirildi

    Bursa’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen M.D. ve R.C.D.’yi düzenlediği operasyonla yakaladı. Şüphelilerin bulunduğu araç ve evlerde yapılan aramalarda 15 kilo 150 gram esrar ele geçirildi. Soruşturma sürüyor.

    Bursa'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen

    Uyuşturucu Ticareti ile Mücadele: Bursa’da Operasyon Düzenlendi

    Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara karşı kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan araştırmalar sonucunda, M.D. ve R.C.D. isimli şüphelilerin Bursa genelinde “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti” yaptığı belirlendi.

    Operasyonla Yakalandılar

    Belirlenen şüpheliler, emniyet güçlerinin yürüttüğü takip sonucu düzenlenen operasyonla yakalandı ve gözaltına alındı. Şahısların ikametleri ve araçlarında yapılan detaylı arama neticesinde toplamda 15 kilo 150 gram esrar maddesi ele geçirildi.

    M.D. ve R.C.D. hakkında, emniyetteki işlemler devam etmekte olup, yürütülen soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Bursa’daki bu tür operasyonlar, uyuşturucu ile mücadelede kararlılığın bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.