**Tekirdağ’da Gecekonduda Büyük Yangın: Ekipler Zamanında Müdahale Etti**
Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir gecekondu, çıkan büyük yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.
**Yangının Meydana Geldiği Yer ve Zaman**
Olay, Sağlık Mahallesi Edirne 3. Sokak üzerinde bulunan tek katlı bir evde gerçekleşti. Ev sahibi Serkan Zengin, sobayı yaktıktan sonra evden çıktı ve bir süre sonra bilinmeyen bir sebepten dolayı büyük bir yangın meydana geldi. İhbar üzerine, olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için yoğun bir çaba sarf etti ve yangını söndürmeyi başardı.
**Ev Sahibi Yangın Anını Açıkladı**
Yangın sonrası evin büyük zarar gördüğü belirtildi. Olay yerinde yaptığı açıklamada Zengin, “Sobayı yaktıktan sonra alışverişe gitmiştim. Dönünce evin yandığını gördüm,” ifadelerini kullandı. Yangının, sobadan kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
Yangın olayı, bölgedeki bir çok vatandaşı tedirgin ederken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi olası bir facianın önüne geçti.
TEKİRDAĞ’DA GECEKONDU ALEV TOPUNA DÖNDÜ
TEKİRDAĞ’DA GECEKONDU ALEV TOPUNA DÖNDÜ
TEKİRDAĞ’DA GECEKONDU ALEV TOPUNA DÖNDÜ
İKAMET SAKİNİ SERKAN ZENGİN
TEKİRDAĞ’DA GECEKONDU ALEV TOPUNA DÖNDÜ







