Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara Sincan’da Kontrolden Çıkan Araç Oto Yıkamaya Uçtu: 3 Yaralı, 4 Araç Hasar Gördü

Ankara’nın Sincan ilçesinde kontrolden çıkan 06 AU 9414 plakalı otomobil, oto yıkama önüne uçarak kazaya yol açtı. Üç kişi yaralanırken, dört araç hasar gördü. Olay sonrası sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, taksi şoförü “Canımızı zor kurtardık” dedi.

Ankara'nın Sincan ilçesinde kontrolden çıkan 06 AU 9414 plakalı otomobil,

Ankara’da Oto Yıkamaya Uçan Araç, Yaralanmalara ve Hasara Sebep Oldu

Ankara’nın Sincan ilçesinde yaşanan trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil oto yıkama alanına uçtu. Kazada, 3 kişi yaralanırken, 4 araçta maddi hasar meydana geldi.

Kaza, 06 AU 9414 plakalı aracın sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu gerçekleşti. Otomobil, oto yıkamanın önündeki kaldırımdan havalanarak önce bir ağaca ve ardından bir trafik levhasına çarptı. Daha sonra, yıkamadan çıkan bir araca ve son olarak da oto yıkamanın civarındaki bir taksiye çarparak durdu. Kaza anında yükselen taşlar ve dal parçaları çevrede bulunan başka bir araca da hasar verdi. Kazanın şiddeti ile birlikte 06 AU 9414 plakalı aracın vurması sonucunda yerinden fırlayan bir direk, olay sırasında otoparkı temizleyen görevliye çarptı.

Olay Yerine Hızla Ekipler Sevk Edildi

Kazanın bildirilmesi üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Olay yeri incelemeleri sonucu, görevlinin başının yarıldığı ve bacağının kırıldığı belirlendi. Ayrıca, kazaya neden olan otomobilin içinde bulunan iki kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise kazanın ayrıntılarını araştırmak için soruşturma başlattı.

Taksi Şoförü: “Zor Kurtulduk”

Kaza sırasında aracının hasar gördüğünü söyleyen taksi şoförü, olay anını şöyle anlattı: “Hızla gelen bir araç havalandı. Ağacı kırdı. Canımızı zor kurtardık.” Açıklamalarıyla, yaşadığı şoku ve kazanın tehlikesini vurgulayan şoför, kazanın ardından hem kendi güvenliğini hem de çevredeki insanların güvenliğini düşündüğünü ifade etti.

Kazanın yaşandığı bölgedeki yoğunluk, her zaman olduğu gibi sürücülerin ve yayaların dikkatli olmalarını gerektiriyor.