**Büyükçekmece’de Alkollü Sürücünün Yüzde 6 Aylık Bebek Hayatını Kaybetti**
İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde, alkollü bir sürücünün yol açtığı feci bir kazada 6 aylık bir bebek hayatını kaybetti. Bu trajik olay, düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanan Kaan bebeğin ardından yaşanan gözyaşlarıyla anıldı.
**Kaza Detayları ve Olay Anı**
Kaza, 18 Kasım akşamı saat 23.50 civarında, Büyükçekmece Mimarsinan Mahallesi E-5 Kuzey yolunda meydana geldi. İddialara göre, alkollü olduğu belirlenen 24 yaşındaki Emre Talha S., makas atarak ilerlediği sırada, aynı istikamette seyreden 40 yaşındaki Yasin Gökhan Erik’in kullandığı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Yasin Gökhan Erik ve eşi Merve Öztürk Erik yaralanırken, 6 aylık bebekleri Kaan Erik ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen Kaan bebek kurtarılamadı. Kazanın ardından Emre Talha S. gözaltına alındı ve yapılan alkol testinde 2.00 promil alkollü olduğu belirlendi. Sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
**Cenaze Töreni ve Ailenin Acısı**
Hayatını kaybeden Kaan bebek için Büyükçekmece Sinanoba Mahallesi’ndeki Akşemsettin Cami’nde bir cenaze töreni gerçekleştirildi. Anne Merve Öztürk Erik’in hala yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi. Cenazede, baba Yasin Gökhan Erik, tabutun başında bekleyerek büyük bir acı yaşadı. Cenaze namazına Kaan bebeğin aile fertleri ve yakınları katılırken, bebek öğle namazının ardından Güzelce Yeni Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.
Bu üzücü olay herkes için büyük bir kayıp olarak hatırlanacakken, alkollü araç kullanmanın yol açtığı tehlikeler bir kez daha gözler önüne serildi.
MAKAS ATAN ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN ÖLÜMÜNE NEDEN OLDUĞU BEBEK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
MAKAS ATAN ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN ÖLÜMÜNE NEDEN OLDUĞU BEBEK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI




