Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kayseri’de Şehitler İçin Anma Programı Düzenlendi, Başkan Büyükkılıç Ailelerle Biraya Geldi

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Vali Gökmen Çiçek, Gürcistan-Azerbaycan sınırındaki uçak kazasında şehit olan Mehmetçikler için düzenlenen anma programında bir araya gelerek, şehit aileleriyle dualar etti. Büyükkılıç, kaybedilen şehitler için duygu dolu mesajlar verirken, Kayserililer de yoğun katılımla desteklerini gösterdi.

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Vali Gökmen

    **Kayseri’de Şehitler Anıldı**

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Gürcistan-Azerbaycan sınırında yaşanan uçak kazasında hayatını kaybeden kahraman Mehmetçikler için düzenlenen anma etkinliklerinde şehit aileleriyle bir araya geldi.

    Programda Duygu Dolu Anlar Yaşandı

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in de katıldığı anma programında, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Hasan Volkan Güleryüz ve diğer protokol üyeleri, Ahmet Ayşe İnci Camii’nde akşam namazını kıldı. Namaz sonrası düzenlenen Mevlid-i Şerif etkinliğinde ise şehitler için dualar edildi. İl Müftüsü Durmuş Ayvaz tarafından yapılan dualar, katılımcılarda duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmasında ülke olarak derin bir acı içinde olduklarına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Acımız çok büyük, Allah sabrınızı ve kuvvetinizi artırsın. 20 şehidimiz 85 milyonun yüreğine ateş düşürdü. Sabredeceğiz; ay yıldızlı bayrağımız altında birlik içinde vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz.”

    Kayserililer, Şehit Ailelerinin Yanında

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de, şehitlerin defnedilmesinin ardından ilk perşembe akşamında gerçekleştirilen bu programın önemli bir anlam taşıdığını belirtti. Çiçek, “Şehitlerimizin anneleri, babaları, eşleri, çocukları ve silah arkadaşlarıyla bir aradayız; onları dualarla anıyoruz” şeklinde konuştu.

    Yoğun bir katılım ile gerçekleşen etkinlikte Kayserililer, şehit ailelerine desteklerini bir kez daha göstererek moral kaynağı oldu.