Küçükçekmece’de Yaz Atölyeleri Başladı
Küçükçekmece Belediyesi, 7-14 yaş grubundaki çocukların yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirmeleri için ücretsiz yaz atölyeleri düzenlemeye başladı.
Farklı Branşlarda Eğlenceli Eğitimler
Bu yaz gerçekleştirilen atölyeler, toplamda 7 farklı branşta 8 Ağustos itibarıyla hizmet vermeye devam edecek. Atölye kapsamındaki etkinlikler arasında; Anne Çocuk Oyuncak Yapımı, Paragraf Çözüm Yöntem ve Teknikleri, Duyusal Oyunlar, Anne Çocuk Makrome Yapımı, Minik Eller Mutfakta, Anne Çocuk Punch Yapımı ve Hayal Et, Oyna, Hisset, Üret gibi ilgi çekici eğitimler bulunuyor. Ayrıca, 5-7 yaş grubundaki çocuklar için özel bir Duyusal Oyun Atölyesi de yer almakta. Etkinlikler, alanında uzman eğitmenler tarafından verilmekte.
Ücretsiz Atölyeler, Farklı Mekânlarda
Yaz boyunca düzenlenecek bu ücretsiz atölyeler, Sefaköy, Cennet, Atakent Kültür ve Sanat Merkezi, Kemal Paşa Semt Konağı ve İstasyon Gelişim ve Gençlik Merkezi gibi mekânlarda haftanın bir günü gerçekleştirilecek. Her yıl yaz mevsiminde yüzlerce çocuğu ağırlayan bu atölyelerde, katılan çocuklar eğlenceli vakit geçirecek ve yeni beceriler kazanma imkânı bulacaklar. Eğlencenin ve öğrenmenin bir arada sunulduğu bu organizasyon, yaz tatiline ayrı bir renk katacak.
İKİ KİŞİ İSE TRAKTÖRE BAĞLANAN SU POMPASIYLA SERİNLEDİ.