**Güngören’de Kargo Çalışanlarına Silahlı Saldırı: Bir Esnaf Gözaltında**
Güngören’de yaşanan silahlı saldırı olayında, iki kargo çalışanı bacaklarından vurularak yaralandı. Polis, olayı gerçekleştiren esnafı kısa sürede yakalayarak adli mercilere teslim etti.
Olayın Gerçekleştiği An
Geçtiğimiz gün saat 12.30 civarında Güngören’de bulunan Mehmet Nesih Özmen Mahallesi’nde bir esnaf, iki kargo çalışanı ile ödeme konusunda çıkan bir anlaşmazlık üzerine tartışmaya başladı. İddiaya göre, tartışmanın ardından T.D. (35) ve D.T. (25) isimli kargo çalışanları iş yerinden ayrılırken, H.K. (30) isimli esnaf onlara silahla müdahale etti. Esnaf, önce bir kargo çalışanını eliyle durdurdu, hemen sonrasında ise ateş açarak yaraladı. İlk yaralanan kargocu, olay yerinden kaçıp bir iş yerine sığındı. Ancak diğer kargo çalışanı, esnafla tartışırken yine bacağından vuruldu.
Polis ve Sağlık Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi
Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kargo çalışanlarına yapılan ilk müdahalenin ardından T.D. ve D.T. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İki kargo çalışanının hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisi alındı.
Olay yerinde görev yapan polis ekipleri, cinayet mahallinde dört adet boş mermi kovanı buldu. Yapılan detaylı araştırmalar sonrasında, şüpheli H.K., Zeytinburnu’nda olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan H.K., adli mercilere sevk edilmek üzere hazırlandı.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
HAFİF TİCARİ ARAÇ DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ, 3 YARALI



