Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Elazığ Galericiler Sitesi Başkanı: Kasım ve Aralık, Araç Alımının En Uygun Zamanı

    Elazığ Galericiler Sitesi Başkanı Ahmet Yıldırım, kasım ve aralık aylarının araç alımları için en uygun zaman olduğunu vurguladı. Yıldırım, yıl sonunda araç fiyatlarında %5 indirim beklediklerini belirtirken, sıfır araçlardaki kampanyaların ikinci el fiyatlarına da olumlu yansıdığını ifade etti.

    Elazığ Galericiler Sitesi Başkanı Ahmet Yıldırım, kasım ve aralık aylarının

    Yıl Sonu Araç Alımında Fırsatlar

    Elazığ Galericiler Sitesi’nin Başkanı Ahmet Yıldırım, yılın sona ermesine birkaç ay kala, vatandaşların araç alımı için en uygun dönemlerin kasım ve aralık ayları olduğunu ifade etti. Yıldırım, sıfır araçlarda mevcut kampanyaların ikinci el araçlara da olumlu yansıdığını belirtti.

    Yüzde 5 İndirim Fırsatı

    Yıldırım, araç edinmeyi planlayanlara seslenerek, yıl sonunda ikinci el araç fiyatlarında ortalama yüzde 5’lik bir düşüş yaşandığını açıkladı. “Bu süre zarfında araç almak, akıllıca bir tercih” diyen Yıldırım, günümüzde insanların otomobil alırken daha çok ihtiyaçlarını ön planda tuttuğunu vurguladı.

    Piyasa Durumu ve Tavsiyeler

    Elazığ’da otomobil piyasasının, 500 bin ila 1 milyon TL aralığında olan araçların hızla satıldığını belirten Yıldırım, daha yüksek segmente ait araçların ise daha uzun süre satıldığını dile getirdi. “Bütçeye uygun araçlar sunarak, sadece ihtiyaç duyan vatandaşlara hizmet veriyoruz” dedi. Ayrıca, araç alımında kurumsal firmaları tercih etmenin önemine de değinen Yıldırım, “Dışarıdan alınan araçlar riski beraberinde getirebilir; kurumsal bir kanaldan alındığında, muhatap alınan kişiler açısından sorunlar daha kolay çözülür” şeklinde konuştu.

    Yıldırım, 2024 ve 2025 yılları için işlerin iyi gideceği umudunu taşırken, 2026 yılında da pazarın olumlu seyredeceğini ifade etti.