Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Esenyurt’ta Hayatını Kaybeden 13 Yaşındaki Eren’in Son Siparişi Verdiği Restoran Ruhsatsız Çıktı

    Esenyurt’ta 13 yaşındaki Eren Yılgın, evinde baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Yapılan incelemede, son yemek siparişi verdiği restoranın ruhsatsız olduğu ve mühürlendiği belirlendi. Olayın ardından Eren’in ölüm nedeninin tespiti için araştırmalar sürüyor.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Esenyurt’ta Trajik Olay: 13 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

    Esenyurt’ta bulunan bir evde, baygın olarak bulunan 13 yaşındaki Eren Yılgın’ın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi. Genç çocuğun, en son yemek siparişi verdiği restoranın ruhsatsız olduğu öğrenildi ve bu işletme, belediye tarafından mühürlendi.

    Olayın Detayları

    Olay, dün akşam saat 19.00 civarında Esenyurt’un Hürriyet Mahallesi Saka Sokak’ta gerçekleşti. İşten dönen anne Ayten Yılgın, oğlu Eren’i evde baygın halde buldu. Acil servis ile hastaneye kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 13 yaşındaki Eren’in ölümünün kesin nedeni henüz tespit edilemedi; ancak son sipariş ettiği restoranın ruhsatsız olduğu gerçeği büyük bir dikkatle inceleniyor.

    Esenyurt Belediyesi, iş yerinin ruhsatsız olduğunu tespit ettikten sonra gerekli işlemleri başlatarak restoranı mühürledi. Bu olay, gıda güvenliği ve denetimlerin önemini bir kez daha gündeme taşıdı.