Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Söke’de Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlaması Düzenlendi

    Söke Kent Konseyi Çocuk Meclisi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutlamak amacıyla Atatürk Şehir Parkı’nda etkinlik düzenledi. Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Aka ve MHP Söke İlçe Başkanı Gürhan Selçuk’ın da katıldığı etkinlikte, çocuklar oyunlar ve gösterilerle eğlenirken hakları hakkında bilgi sahibi oldu. Kent Konseyi Başkanı Ferahnaz Öztürk, çocuklara destek vermenin önemini vurguladı.

    Söke Kent Konseyi Çocuk Meclisi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları

    Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlandı

    Söke Kent Konseyi Çocuk Meclisi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle özel bir etkinlik organize etti.

    Etkinlik, Atatürk Şehir Parkı’nda yapıldı ve burada çocuklar eğlenceli anlar geçirme fırsatı buldu. Farkındalık oluşturma amacı güden etkinlikte, çocuklar haklarına dair çeşitli aktivitelerle bilgilerini pekiştirdiler. Programda yer alan etkinlikler arasında Halk Oyunları gösterisi, çocuk oyunları festivali ve farklı gösterimler dikkat çekti.

    Etkinliğe katılan misafirler arasında Söke Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Aka, MHP Söke İlçe Başkanı Gürhan Selçuk ve birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcileri de bulundu.

    Söke Kent Konseyi Başkanı Ferahnaz Öztürk, bu etkinliğe destek sunan herkese teşekkür ederken, çocukların toplumun en önemli parçalarından biri olduğunu vurguladı. Öztürk, “Çocuklarımız gelişimlerinde özgüvenli, düşünmeye ve sorgulamaya açık bireyler olmalıdır. Hakları hakkında bilinçlendirme faaliyetleri yürütmek de bu sürecin önemli bir parçasıdır,” şeklinde konuştu.