Aydınlı Amatör Kulüp, Genç Engellinin Hayalini Gerçekleştirdi
Aydın’daki amatör bir futbol kulübü, doğuştan engelli olan 19 yaşındaki Emre Barlay’ın hayalini gerçekleştirdi. Kulüp, futbolcularının kazandığı galibiyet primleriyle alınan akülü tekerlekli sandalye sayesinde, genç taraftar artık stadyuma kendi başına gidebiliyor.
Emre’nin Takım Sevgisi
Aydın’da yaşayan 19 yaşındaki Emre Barlay, doğuştan engelli olmasına rağmen, her maçta hayran olduğu Sanayispor’u yalnız bırakmıyor. Ancak bazen ailesinin işlerinden dolayı maçlara katılamadığı anlar oluyordu. Emre’nin en büyük hayali, kendi başına tribüne gidebilmektir ve bu hayal, Sanayispor’un destekleriyle gerçeğe dönüştü. Kulübün başkanı Murat Devrim, ligdeki iki mağlubiyet sonrasında futbolcular için açıkladıkları galibiyet primlerini anlamlı bir işe dönüştürme kararı aldı ve bu primler ile bir akülü tekerlekli sandalye satın alarak, Emre’ye hediye etti. Başkan Devrim, “İki maç kaybettik ama üzgün hissetmiyoruz. Emre’nin gülüşü, her şeyden daha değerli” şeklinde duygularını paylaştı.
Emre’nin Teşekkürü
Sanayispor’un en sıkı taraftarlarından biri olan Emre, yeni akülü tekerlekli sandalyesini aldıktan sonra büyük bir sevinç yaşadı. Maçlara katılabilmek için sürekli çaba gösteren genç, “Sanayispor’u çok seviyorum. Her maça gitmek istiyorum fakat bazen babamın iş yoğunluğu yüzünden gidemiyordum. Artık kendi başıma tribüne gidebileceğim. Bu benim en büyük hayalimdi. Başkanımıza, yöneticilere ve futbolculara çok teşekkür ederim” diyerek, hislerini dile getirdi.
Murat Devrim: “Emre’nin Gülümsemesi, Her Şeyden Daha Değerli”
Aydın Sanayispor’un başkanı Murat Devrim, Emre’nin mutluluğunun galibiyetlerden bile daha kıymetli olduğunu vurguladı. Devrim, “Her maça gelen, asla yalnız bırakmayan Emre kardeşimiz için anlamlı bir şey yapmak istedik. İki maça toplam 30 bin lira galibiyet primi açıklamıştık ama bu parayı Emre’nin mutluluğuna dönüştürmeyi tercih ettik. Kaybettiğimiz her maç için üzülmüyoruz; çünkü Emre’nin yüzündeki gülümseme, bizim için her zaferden daha anlamlı” ifadelerini kullandı.
Başkan Devrim, gelecekte de galibiyet primlerini sosyal sorumluluk projelerine yönlendireceklerini belirterek, “Futbol sadece sonuç değildir, insana dokunduğunda gerçek anlamını bulur. Biz, bunu Emre’nin yüzündeki mutlulukta gördük” dedi.
GAZİANTEP’TE “ULUSLARARASI BİLİMLER IŞIĞINDA YARATILIŞ KONGRESİ” DÜZENLENDİ
GAZİANTEP’TE “ULUSLARARASI BİLİMLER IŞIĞINDA YARATILIŞ KONGRESİ” DÜZENLENDİ
GAZİANTEP’TE “ULUSLARARASI BİLİMLER IŞIĞINDA YARATILIŞ KONGRESİ” DÜZENLENDİ
GAZİANTEP’TE “ULUSLARARASI BİLİMLER IŞIĞINDA YARATILIŞ KONGRESİ” DÜZENLENDİ






