Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karasu’da Cankurtaran Olmayan Bölgede Denize Giren 16 Yaşındaki Efe Erdem Sevinç’in Cansız Bedeni Bulundu

Sakarya’nın Karasu ilçesinde 16 yaşındaki Efe Erdem Sevinç, cankurtaran bulunmayan sahilde dalgalar arasında kayboldu. Ekiplerin yaptığı arama sonucunda 40 dakika içinde cansız bedenine ulaşıldı ve cenazesi morga götürüldü.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde 16 yaşındaki Efe Erdem Sevinç, cankurtaran bulunmayan

Sakarya’nın Karasu İlçesinde Denizde Facia: 16 Yaşındaki Çocuk Kayboldu

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yürek burkan bir olay yaşandı. Cankurtaran bulunmayan bir bölgede denize giren 16 yaşındaki Efe Erdem Sevinç, dalgaların arasında kayboldu. Acil olay bildirimi üzerine bölgeye ulaşan arama kurtarma ekipleri, çocuğun cansız bedenine ulaşmayı başardı.

Olayın Detayları: Aile ile Sahildeydiler

İhsaniye Mahallesi’nde ailesiyle birlikte güzel bir gün geçirmek için sahile gelen Efe Erdem Sevinç, denize girdi. Ancak çevresindeki insanların cankurtaran hizmetinin olmadığını ve akıntı bulunduğunu belirtmesi üzerine denizden çıktı. Ne yazık ki, bir süre sonra yeniden denize giren genç çocuk, dalgaların etkisiyle kayboldu.

Arama Kurtarma Çalışmaları İvme Kazandı

Durumu fark eden vatandaşların hızlıca yapmış olduğu ihbar neticesinde, bölgeye Sahil Güvenlik, UMKE, sağlık ekipleri, jandarma ve dalgıçlar sevk edildi. Gerçekleştirilen su üstü ve su altı arama çalışmaları sonucunda, acı haber 40 dakika içinde geldi; Efe’nin cansız bedenine ulaşıldı. Genç çocuğun cenazesi, gerekli işlemler için Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay, bölgede can güvenliği açısından dikkate alınması gereken önemli bir durumu tekrar gündeme getirdi.