Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bursa’da Ağaç Budarken Düşen 50 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

    Bursa’nın Keles ilçesinde Halil İbrahim Acar (50), budamak için çıktığı ağaçtan düşerek hayatını kaybetti. Olay, Denizler Mahallesi’nde gerçekleşti ve Acar, kafasına aldığı darbeyle yaşamını yitirdi. Yakınları gözyaşlarına boğuldu.

    Bursa'nın Keles ilçesinde Halil İbrahim Acar (50), budamak için çıktığı

    Bursa’da Feci Kaza: Ağaçtan Düşen Adam Hayatını Kaybetti

    Bursa’nın Keles ilçesinde, budamak istediği bir ağaçtan düşen 50 yaşındaki bir adam yaşamını yitirdi.

    Olay, Keles ilçesinin Denizler Mahallesi’nde bulunan bir bahçede meydana geldi. Halil İbrahim Acar (50), ailesiyle birlikte bahçeye giderek söğüt ağacını budamaya karar verdi. Daha sonra ağacın dallarına çıkmaya çalışan Acar, bir anda dengesini kaybederek yere düşerek kanlar içinde kaldı. Kafasına darbe alan Acar, olay anında hayatını kaybetti.

    Cenazesi Keles İlçesi Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Acar’ın ailesi ise bu acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Olay, çevrede büyük bir üzüntü yarattı ve komşuları tarafından derin bir hüzünle karşılandı.