Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tekirdağ’da Güvenlik Görevlisine Açılan Ateşin Ardından Şüpheli Tutuklandı

    Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir güvenlik görevlisini silahla yaralayan S.A., yakalanarak tutuklandı. Olay, D.K. ile S.A. arasında çıkan tartışma sırasında gerçekleşti. Yaralı D.K., hastaneye kaldırıldı ve tedavi ediliyor.

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir güvenlik görevlisini silahla yaralayan S.A., yakalanarak

    Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde, Devlet Su İşleri (DSİ) yerleşkesinde görevli bir güvenlik personelinin silahla yaralanmasına sebep olan şüpheli, jandarma tarafından kısa sürede yakalanarak tutuklandı.

    Olayın Detayları

    Süleymanpaşa’nın Değirmenaltı Mahallesi’nde yer alan DSİ 113. Şube Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisi D.K. ile S.A. arasında bir tartışma meydana geldi. Tartışma, kısa süre içinde kontrolden çıkarak kavgaya dönüştü. Bu esnada S.A., yanında taşıdığı silahla D.K.’ya ateş açarak olay yerinden hızla kaçtı. Olayın gerçekleşmesinin ardından, sağlık ve güvenlik ekipleri derhal bölgeye yönlendirildi. D.K., olay yerinde ilk müdahalenin ardından ambulansla Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü.

    Şüphelinin Yakalanışı

    Yaşanan olay sonrasında kaçan S.A., güvenlik güçleri tarafından kısa süre içinde tespit edilip yakalandı. Emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen S.A., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Yaralı güvenlik görevlisi D.K.’nın hastanedeki tedavisinin devam ettiği bilgisi edinildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.