Rize’nin Çayeli İlçesinde Üzücü Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı
Rize’nin Çayeli ilçesindeki Erenler köyünde meydana gelen trajik bir olayda, arı kovanlarını yerleştirmek amacıyla inşa edilen ahşap yapının çökmesi sonucu iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı.
Olay, bugün saat 12.00 civarında Erenler köyü Karaoğlu mevkiinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, arı kovanlarının yerleştirilmesi için kullanılan ahşap yapının taşıma ipi aniden koptu. İpin kopmasıyla birlikte yapının çökmesi sonucu, altında kalan üç kişi ağır yaralandı. Olay yerinde Emir Kar’ın yaşamını yitirdiği, Yunus Şahin’in ise hastaneye sevk edildikten sonra hayatını kaybettiği belirtildi. Yaralı olan Mehmet Şahin’in Çayeli Devlet Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü ifade edildi.
Olayla İlgili İnceleme Devam Ediyor
Yetkililer, meydana gelen kazayla ilgili incelemelere devam ediyor. Bu olay, yerel halkta derin bir üzüntü yaratırken, benzer kazaların önüne geçilmesi için gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulanıyor.


