Batman’da Kamyonetle Sürüklenen At Görüntülendi
Batman-Siirt çevre yolunda bir kamyonetin arkasına bağlı olarak sürüklenen bir at, cep telefonuna yansıyan görüntülerle gündeme geldi.
Atın kilometrelerce sürüklendiği anlar, yolda seyahat eden diğer araçların yolcuları tarafından kaydedildi. Bu durum kısa sürede yetkililere bildirildi ve olay üzerine kolluk kuvvetleri ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.
Kolluk Kuvvetleri Olayı Araştırıyor
Batman Valiliği’nin yaptığı açıklamada, “Batman-Beşiri karayolu üzerinde bir kamyonetin arkasında bağlı halde bulunan bir atın sürüklendiğine dair görüntülerin tespit edilmesi üzerine, ilgili kolluk birimlerimiz ve Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerimiz gerekli adımları atmıştır. Kamyonet sürücüsü hakkında adli işlemlere başvurulmuş ve idari para cezaları da uygulanmıştır.” denildi.
Ekiplerin olay yerinde yaptığı detaylı incelemede, kamyonetin arka kapısının açılmış olması nedeniyle atın yola düştüğü ve bu yüzden sürüklendiği saptandı.
Olayın Sonrası ve Hayvan Hakları
Bölgedeki hayvan hakları savunucuları, bu tür olayların önlenmesi adına daha fazla denetim yapılması gerektiğini vurguladı. Söz konusu olay, dikkatli bir denetim mekanizmasının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
BİLECİK’TE DÜN BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİ TARAFINDAN EVDE SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLEN BÜŞRA KARLIDAĞ SON YOLCULUĞUNA GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI.
HALİL İBRAHİM-BÜŞRA KARLIDAĞ ÇİFTİ ARASINDA HENÜZ BİLİNMEYEN BİR NEDENLE TARTIŞMA ÇIKTI. TARTIŞMA SONRASINDA HALİL İBRAHİM KARLIDAĞ EVDE BULUNAN TABANCA İLE ÖNCE KARISINI VURDU. ARDINDAN SİLAHI KENDİNE DOĞRULTAN BABA HALİL İBRAHİM KARLIDAĞ İNTİHAR ETTİ.




