Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bakan Yumaklı, ESK’nın Ucuz Et Satışı İddialarına Yanıt Vererek İspat Talep Etti

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Et ve Süt Kurumu’nun ucuz et sattığına dair iddialara yanıt vererek, eleştirilerin belgelere dayandırılması gerektiğini belirtti. İddiaları ortaya atanları ispat etmeye davet etti.

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Et ve Süt Kurumu’nun

    İddialara Cevap: Bakan Yumaklı’dan Önemli Açıklama

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Et ve Süt Kurumu’nun (ESK) ucuza sağladığı etlerin bazı şirketlere satıldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Bakan Yumaklı, iddiaları ortaya atanları resmi belgelerle durumu kanıtlamaya çağırdı.

    Bakan Yumaklı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı’nın öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. ESK’nın ucuz et satışına dair çıkan söylentilere ilişkin olarak, “İddia sahipleri, söylediklerini kanıtlamak zorundadır” ifadesini kullandı.

    Bakan’dan Belgeleri Kontrol Etme Çağrısı

    Yumaklı, eleştirilerin arka planında farklı bir niyet olduğunu belirterek, “Bu iddialar, başka bir yere dikkat çekmek amacıyla üretiliyor” şeklinde konuştu. Ayrıca, “Herkes belgeleri inceleyebilir ve gerçeği öğrenebilir,” diyerek, iddiaların asılsız olduğunu vurguladı.

    Açıklamalarının ardından, durum üzerine başka bir şey ifade etmenin gereksiz olduğunu söyleyen Bakan Yumaklı, “Sadece belgelerle durumu değerlendirebilirsiniz. İddiaları ortaya atanlar bu belgeleri incelemeli,” dedi.