Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bayburt Valisi Eldivan, Darıca ve Yoncalı Köyleri’nde Vatandaşlarla Talep ve Hizmetleri Görüştü

    Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Darıca ve Yoncalı köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. İl Özel İdaresi Genel Sekteri Hayrettin Koçyiğit ve İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Şahin ile birlikte bölgedeki hizmetler ve çalışmalar değerlendirildi. Ziyarete diğer yetkililer de katıldı.

    Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Darıca ve Yoncalı köylerinde vatandaşlarla bir

    Bayburt’ta Köy Ziyaretleri: Darıca ve Yoncalı’daki Talepler Değerlendirildi

    Bayburt’un Darıca ve Yoncalı köylerinde yaşayan vatandaşların istekleri, yetkililer tarafından masaya yatırıldı. Bu doğrultuda, bölgedeki devam eden çalışmalar ve gelecekte gerçekleştirilecek hizmetler üzerinde detaylı değerlendirmeler yapıldı.

    Vali Eldivan’ın Köy Ziyareti

    Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, düzenli köy ziyaretleri serisinde bu sefer Darıca ve Yoncalı köylerinde malumat topladı. Vali Eldivan, bu ziyaret sırasında köy sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerini dinlerken, yürütülen projelerin mevcut durumu hakkında da bilgi almak üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ile İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Şahin’le bir araya geldi. Aynı zamanda, yapılması düşünülen hizmetler konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

    Vali Eldivan’a bu sıkı ziyaretler sırasında İl Jandarma Komutanı Fatih Aslan ve İl Emniyet Müdürü Barış Erkol da eşlik etti.

    Bu görüşmeler, köylerdeki hizmet kalitesini artırma yönünde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.