Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Arnavutköy’de Direksiyon Hâkimiyetinin Kaybedilmesi Sonucu Araç Su Kanalına Uçtu

    İstanbul Arnavutköy’de bir otomobil sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki su kanalına düştü. İçindeki 2 kişi kazayı yarasız atlattı. Durum bildirilince polis ve itfaiye olay yerine intikal etti. Araç vinçle çıkarılırken, su kanalı çevresindeki bariyerlerde hasar oluştu.

    İstanbul Arnavutköy'de bir otomobil sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki

    İstanbul Arnavutköy’de Su Kanalına Düşen Otomobilde Yaralı Yok

    İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde bir otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki su kanalına düştü. Olayda otomobildeki 2 kişi, yaralanmadan kurtulduce, araç vinç yardımıyla çıkarıldı.

    Kaza Detayları

    Kaza, Atatürk Mahallesi’nde bulunan Şirindere Caddesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, hareket halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yoldan çıkarak su kanalına düştü. Araçta bulunan iki kişi, bu talihsiz olayı yaralanmadan atlattı ve kendi çabalarıyla otomobilden dışarı çıktı.

    İhbar ve Kurtarma Çalışmaları

    Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. Su kanalının çevresinde hasar meydana gelirken, otomobil bulunduğu yerden vinç yardımıyla çıkarıldı. Bu kazada ayrıca su kanalı etrafındaki bariyerlerin bazıları yerinden koparak zarar gördüğü belirtildi.

    Polis ekipleri, kazanın nedenine dair incelemelerini sürdürüyor.