Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Patnos’taki vatandaşlar, çetin kış koşullarına karşı yakacak ihtiyaçlarını hızla karşılıyor.

    Ağrı’nın Patnos ilçesinde yaklaşan kış için vatandaşlar yakacak hazırlıklarına hız verdi. Kırsal halk, odunları yaz aylarında temin edip düzenli bir biçimde istifliyor. Böylece, hem ekonomik hem de verimli yakacak elde etmeyi hedefliyorlar.

    Ağrı'nın Patnos ilçesinde yaklaşan kış için vatandaşlar yakacak hazırlıklarına hız

    Kış Hazırlıkları Hız Kesmeden Devam Ediyor

    Ağrı’nın Patnos ilçesinde, yaklaşan kış mevsimi sebebiyle vatandaşlar yakacak ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalarını arttırdı. Bölge halkı, bahçelerde ve yol kenarlarında biriken odunlar ile kışa hazırlık yapmanın telaşında.

    Odunlar Güneşte Kurutuluyor

    Kırsalda yaşayanlar, kış aylarında sıcak tutmak amacıyla gerekli olan odunları yaz döneminde temin ederek güneş ışığında kurutma işlemi gerçekleştiriyor. Bu şekilde, odunların daha verimli bir şekilde yanması ve nem oranının düşmesi hedefleniyor. Patnos’taki yerel halk, odun istifleme işini titizlikle gerçekleştiriyor.

    Ekonomik Önlemler Alınıyor

    Bölgedeki sakinler, kış hazırlığını sadece bir zorunluluk değil, aynı zamanda ekonomik bir önlem olarak değerlendiriyor. Yakacak fiyatlarındaki artışın etkilerini hissetmemek adına stoklama yapan vatandaşlar, çetin kış koşullarına karşı şimdiden önlemler aldıklarını dile getiriyor.

    Vatandaşlar, bu hazırlıklarla hem kışın zorluklarını en aza indirmeyi planlıyor hem de ekonomik açıdan kendilerini güvence altına almayı hedefliyor.