Pendik’te Tartışma Büyüyerek Kavgaya Dönüştü
Pendik’te meydana gelen bir olayda iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın ortasında bir kadın, erkeğe bıçakla saldırarak dikkat çekti. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.
Olayın Detayları
Geçtiğimiz günlerde Pendik’in Velibaba Mahallesi’nde Hukukçular Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda, 3 erkek ve 1 kadından oluşan bir grup, bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başladı. Kısa bir süre içerisinde bu tartışma şiddetli bir kavgaya dönüştü. Çatışma sırasında grup üyeleri karşılıklı olarak tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdı.
Kavganın Seferberliği
Kavganın ilerlemesiyle birlikte, erkeklerden biri geri çekilmeye çalışırken, ardında onu takip eden bir kadın tarafından bıçakla saldırıya uğradı. Olayın şiddetli anları çevredeki vatandaşların müdahalesiyle durdurulurken, bıçaklı saldırıya uğrayan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi alındı.
Söz konusu kavga ve kadının bıçak ile yaptığı saldırı, bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
PENDİK’TE İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ. TEKME VE YUMRUKLARIN KONUŞTUĞU KAVGADA BİR KADIN, ERKEK ŞAHSA BIÇAKLA SALDIRDI. O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.
PENDİK’TE İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ. TEKME VE YUMRUKLARIN KONUŞTUĞU KAVGADA BİR KADIN, ERKEK ŞAHSA BIÇAKLA SALDIRDI. O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.