Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tekirdağ’da Düzensiz Göçmen Operasyonunda 20 Kişi Yakalandı, 6 Organizör Gözaltına Alındı

    Tekirdağ’da düzenlenen operasyonda 20 düzensiz göçmen yakalanırken, 6 organizatörden 5’i tutuklandı. Afganistan ve Suriye uyruklu göçmenler, işlemlerinin ardından ilgili merkeze sevk edildi. Jandarma kaçakçılıkla mücadelesini sürdürecek.

    Tekirdağ'da düzenlenen operasyonda 20 düzensiz göçmen yakalanırken, 6 organizatörden 5'i

    Tekirdağ’da Düzenlenen Operasyonda 20 Düzensiz Göçmen Ele Geçirildi

    Tekirdağ’da yapılan bir jandarma operasyonunda 20 düzensiz göçmen yakalanırken, 6 kişi de organizatör olarak gözaltına alındı.

    Göçmen Kaçakçılığına Yönelik Önlemler

    İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, E-80 Avrupa Otoyolu üzerindeki İstanbul-Edirne güzergahında göçmen kaçakçılığına karşı önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda, 10’u Afganistan, 10’u ise Suriye uyruklu olmak üzere toplam 20 düzensiz göçmen tespit edildi. Yakalanan göçmenler, gerekli işlemlerinin ardından Tekirdağ İl Göç İdaresi Müdürlüğü Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezine teslim edildi.

    Cezai İşlemler Başlatıldı

    Yapılan operasyonda gözaltına alınan organizatörlerden M.A, O.G, H.U, O.K ve Y.S tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer bir organizatör olan B.C.Ş ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Jandarma yetkilileri, göçmen kaçakçılığına karşı savaşın kararlılıkla sürdüğünü ifade etti.