Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tosya’da Jandarma Operasyonu: 1.344 Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi, Şüpheli Tutuklandı

    Kastamonu’nun Tosya ilçesinde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda, M.V. isimli bir kişi, 1.344 sentetik ecza hapı ile yakalanarak tutuklandı. Operasyon, uyuşturucu satıcılarına yönelik yapıldı.

    Kastamonu’nun Tosya ilçesinde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda, M.V. isimli bir

    Jandarma Ekipleri Tosya’da Uyuşturucu Operasyonu Gerçekleştirdi

    Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, jandarma tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, bin 344 sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan şüpheli, adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklandı.

    Operasyon Detayları ve Tutuklama Süreci

    Alınan bilgilere göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı, bölgedeki uyuşturucu satışı yapanlar ve kullanıcılar üzerinde sıkı bir çalışma yürütüyordu. Bu çerçevede gerçekleştirilen operasyonda, bin 344 adet sentetik ecza hapının bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili olarak M.V. isimli şüpheli, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yasal süreçlerin ardından mahkemeye sevk edilen şüpheli, hakim karşısında tutuklandı.