Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun’da Bilim ve Keşif Kampüsü, Ara Tatilde Öğrencileri Bilimle Buluşturdu

    Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bilim Samsun ve Keşif Kampüsü ile çocuklara ara tatilde bilim ve teknoloji dolu etkinlikler sundu. Katılımcılar, robotik, doğa bilimleri, astronomi gibi çeşitli atölyelerde hem eğlenip hem öğrenme fırsatı buldu. Bu etkinlikler, takım çalışması ve problem çözme becerilerini de geliştirdi.

    Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bilim Samsun ve Keşif Kampüsü ile çocuklara

    Bilim ve Teknoloji Dolu Bir Ara Tatil Deneyimi

    Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilen Bilim Samsun ve Keşif Kampüsü, bu ara tatilde çocuklara eşsiz bir bilim yolculuğu sundu.

    Bilim Samsun ve Keşif Kampüsü’nde Eğlenceli Etkinlikler

    Samsun Büyükşehir Belediyesi, eğitim sürecinin dışında da çocukların bilime olan ilgisini artırmak adına Bilim Samsun ve Keşif Kampüsü’nü kurarak yaz ayları ile ara tatillerde de etkinlikler düzenliyor. Bu yılki ara tatil boyunca, kampüs zengin etkinlik programıyla öğrencilerin bilimin büyüleyici dünyasını keşfetmelerine olanak tanıdı.

    Kampüs, robotik kodlama, doğa bilimleri, astronomi, mühendislik tasarım çalışmaları, fen deneyleri ve matematik oyunları gibi çeşitlilik gösteren atölyelerle doluydu. Katılımcılar, bu aktiviteler sayesinde hem eğlenerek öğrenme fırsatı buldu hem de yeni bilgiler edindi.

    Uzman Eğitmenler ile Eğitici Programlar

    Etkinliklerde, uzman eğitmenler tarafından sunulan programlar, öğrencilere takım çalışması, problem çözme ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirme imkanı sundu. Bilim dolu bu tatil, gençlere yeni arkadaşlık bağları kurma ve bilimi eğlenceli bir biçimde deneyimleme fırsatı verdi.

    Sonuç olarak, Bilim Samsun ve Keşif Kampüsü, çocukların keşif zevkini artırırken, aynı zamanda eğlenmelerini sağladı.