Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    72 Yıl 56 Ay Hapis Cezası ile Aranan Şüpheli Konya’da Yakalandı

    Konya’nın Karatay ilçesinde polis, 72 yıl 56 ay hapis cezası ile aranan U.K.’yı yakaladı. Şüpheli, sahte banka ve kredi kartı suçları sebebiyle aranıyordu. Gözaltına alınan U.K., Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne sevk edildi. Emniyet yetkilileri, suçla mücadelede kararlı olduklarını vurguladı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    **Konya’da Aranan Şüpheli 72 Yıl 56 Ay Ceza ile Yakalandı**

    Konya’nın merkez Karatay ilçesinde, 72 yıl 56 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

    Şüpheli U.K. nasıl yakalandı?

    Alınan bilgilere göre, Mevlana Caddesi üzerindeki Şems Tebrizi Mahallesi’nde Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş timleri, aranan kişinin tespit edilmesi üzerine harekete geçti. Yapılan UYAP sorgulamasında, aranan U.K. hakkında Antalya 8. Asliye Ceza Mahkemesi ile Antalya Asliye İlamat Masası tarafından verilen hapis cezasının, “Başkalarına ait banka hesaplarıyla ilişkilendirilerek sahte banka ve kredi kartı üretme ve satma” suçlarından kaynaklandığı öğrenildi.

    İşlemler için teslim edildi

    Yakalanan şüpheli, polis ekipleri tarafından gerekli işlemlerin yapılması üzere Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, suçla mücadele konusundaki azimlerini ve kararlılıklarını sürdüreceklerini bildirdi.

    Bu gelişme, şehrin suç oranlarıyla mücadelesinin artırılacağını ve kabahatlerin önüne geçme konusundaki kararlılığı bir kez daha gözler önüne serdi.