Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hatay’da Asi Nehri’ne Uçan Araçtaki 9 Kaçak Göçmen ve Organizasyondan Sorumlu Kişi Ele Geçirildi

    Hatay’da polisten kaçan sürücü, göçmenler bulunduğu otomobiliyle Asi Nehri’ne düştü. Olayda, göçmenler ve organizatör M.M. yakalandı. Organizatör, mahkemece tutuklandı.

    Hatay'da polisten kaçan sürücü, göçmenler bulunduğu otomobiliyle Asi Nehri'ne düştü.

    Kaçak Göçmen Taşımacılığına Yönelik Operasyon

    Hatay’da, düzenlenen operasyon sırasında Asi Nehri yatağına düşen bir otomobilde bulunan 9 kaçak göçmen ve organizatör, güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

    Dur İhtarı Sonrası Olay Gelişti

    Alınan bilgilere göre, Hatay Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Antakya ilçesinin Güzelburç Mahallesi’nde göçmen taşıdığı bilinen bir Fiat marka otomobili durdurmaya çalıştı. Ancak polis ekiplerinin ‘Dur’ uyarısını dikkate almayan sürücü, kaçmak amacıyla hızla manevra yaparak aracı Asi Nehri’nin yatağına düşürdü. Kaza sonucu yaralanan 9 göçmen ve organizatör M.M., olay yerinde teslim alındı.

    Yasal Süreç Başladı

    Yapılan incelemelerde, yakalanan göçmenlerin Türkiye’de oturma izninin olmadığı belirlendi. Olayın organizatörü M.M., ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Hatay’da gerçekleştirilen bu operasyon, kaçak göçmen taşımacılığına karşı sürdürülen mücadele kapsamında kaydedilen önemli bir başarı olarak değerlendiriliyor.