Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sarıgöl’de Kızılay Tarafından Düzenlenen Kan Bağış Kampanyasında 30 Ünite Kan Toplandı

    Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde düzenlenen kan bağış kampanyasında, Türk Kızılayı’nın öncülüğünde bir günde 30 ünite kan toplandı. Kızılay Şube Başkanı Yusuf Tüfekçi, vatandaşları düzenli bağış yapmaya davet ederek, kanın üç hayat kurtardığını vurguladı.

    Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde düzenlenen kan bağış kampanyasında, Türk Kızılayı'nın öncülüğünde

    Kızılay’ın Sarıgöl’deki Başarılı Kan Bağış Kampanyası

    Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Türk Kızılayı tarafından düzenlenen kan bağış kampanyasında bir günde 30 ünite kan toplandı.

    Vatandaşların Destekleriyle Başarı Elde Edildi

    Manisa Türk Kızılayı ile Sarıgöl Türk Kızılayı’nın işbirliğiyle hayata geçirilen kampanya, yerel halktan yoğun bir ilgi gördü. Etkinlik, Sarıgöl Hükümet Konağı bahçesinde Kızılay’a ait özelleşmiş kan alım aracında gerçekleştirildi. Burada, birçok vatandaşın katılımıyla toplamda 30 ünite kan toplandı.

    Kan Bağışı Sıklığına Dikkat Çekildi

    Sarıgöl Kızılay Şube Başkanı Yusuf Tüfekçi, ilçede belirli dönemlerde kan bağışı etkinlikleri düzenlediklerini ifade etti ve şu sözleri kaydetti: “İlçemizde çeşitli aralıklarla vatandaşlarımızdan kan bağışında bulunmalarını sağlıyoruz. Kan bağışında bulunan herkese şükranlarımı sunuyorum. Unutulmamalıdır ki, bir ünite kan üç insanın hayatını kurtarabilir. Sağlıklı olan ve bağış yapma kriterlerini karşılayan her vatandaşımızı bu hayra davet ediyorum.”