Ardahan’da Beton Yol Çalışmaları Denetlendi
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Göle, Damal ve Çıldır ilçelerine bağlı köylerde yürütülen beton yol yapım faaliyetlerini yerinde görmek üzere incelemelerde bulundu.
Vali Çiçek, bu ziyaret kapsamında Göle ilçesindeki Kalecik, Çakıldere ve Damlasu köylerinin yanı sıra Çıldır ilçesine ait Kaşlıkaya Köyü ve Damal ilçesinin Seyitören ve İkizdere köylerinde İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol çalışmalarını detaylı bir şekilde izledi.
Ulaşım Konforuna Önem Veriliyor
Yetkililerden bilgi alan Vali Çiçek, köylülerin güvenli ve konforlu ulaşım imkanlarına kavuşmasının önemine değindi. Vali, köy yollarında standartların her geçen gün daha da yükseldiğini vurgulayarak, çalışmalarda emeği geçen tüm personele teşekkür etti. Beton yol yapım çalışmalarının bir önceki yılda başladığını ve bu yıl da devam ettiğini ifade etti.
Vali Çiçek, “Tamamlanan beton yollarımızı inceledik. Devletimize zeval vermesin. Yolda emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Artık işlerimizi sağlam bir şekilde tamamlamak üzere çalışıyoruz. Eğer buralara kaplama yollar yapsaydık, bu yollar daha kısa ömürlü olurdu ve sürekli bakım gerektirirdi. Ancak beton santrallerimizin desteği sayesinde köylerimize dayanıklı beton yollar yaparak, vatandaşlarımızı daha az maliyetle daha uzun ömürlü yollarla buluşturuyoruz. Ayrıca, bu yolların korunması ve kazaların önlenmesi adına, hız sınırlarına uyulması gerektiğini hatırlatıyoruz. Köylerimize sağlıklı ulaşım imkânları sunmak için bu yolları önemsiyoruz” şeklinde konuştu.
OLAYDA MEHMET ŞİRİN YALÇINER HAYATINI KAYBETTİ
OLAYDA SALİH LALE HAYATINI KAYBETTİ
OLAYDA ŞEYHMUS ANUŞTEKİN HAYATINI KAYBETTİ
OLAYDA TAHSİN DERE HAYATINI KAYBETTİ
SAMSUN’DA OTOMOBİLİN KAMYONETE ÇARPIP BARİYERE GİRDİĞİ KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI.
SAMSUN’DA OTOMOBİLİN KAMYONETE ÇARPIP BARİYERE GİRDİĞİ KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI.
SAMSUN’DA OTOMOBİLİN KAMYONETE ÇARPIP BARİYERE GİRDİĞİ KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI.
SAMSUN’DA OTOMOBİLİN KAMYONETE ÇARPIP BARİYERE GİRDİĞİ KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI.
SAMSUN’DA OTOMOBİLİN KAMYONETE ÇARPIP BARİYERE GİRDİĞİ KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI.











