**Didim’in Genç Yelkencileri, Başkan Gençay ile Bir Araya Geldi**
Türkiye Optimist Yarışları’nda Didim’i başarıyla temsil eden genç yelkenciler, yöneticileri Hülya Keser Zayan, Suat Susincelioğlu ve Emekli Deniz Kurmay Albay Ali Saçan ile birlikte Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ı makamında ziyaret etti.
Yarış Deneyimlerinin Paylaşımı
Ziyaret sırasında minik sporcular, yarışlarda elde ettikleri deneyimleri ve yaşadıkları heyecanı Başkan Gençay ile paylaştı. Gençay, gençlerin azmi ve elde ettikleri başarılar karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Didim’in spor alanındaki başarılarının kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.
Başkan Gençay’ın Temennileri
Başkan Gençay, ziyarette yaptığı değerlendirmede, “Spor, disiplin ve kararlılığın sembolüdür. Sizler Didim’in onur kaynağısınız. Gelecekte de başarılarınızın artarak sürmesini temenni ediyorum. Rüzgâr her zaman arkanızda olsun” sözlerine yer verdi.
Genç yelkencilerin gözlerindeki coşku ve spora olan tutkuları, Didim’in geleceğine dair umutları bir kez daha pekiştirdi.
ADANA’DA KONTROLDEN ÇIKAN YOLCU MİNİBÜSÜ, REFÜJE ÇIKARAK YOLUN KARŞI TARAFINA GEÇTİ VE 4 ARACA ÇARPARAK DURABİLDİ. O SIRADA YAYA GEÇİDİNDEN GEÇEN BİR KİŞİ, MİNİBÜSÜN FARK ETMESİYLE EZİLMEKTEN KIL PAYI KURTULDU.
ADANA’DA KONTROLDEN ÇIKAN YOLCU MİNİBÜSÜ, REFÜJE ÇIKARAK YOLUN KARŞI TARAFINA GEÇTİ VE 4 ARACA ÇARPARAK DURABİLDİ. O SIRADA YAYA GEÇİDİNDEN GEÇEN BİR KİŞİ, MİNİBÜSÜN FARK ETMESİYLE EZİLMEKTEN KIL PAYI KURTULDU.
KAZA ANINI GÖREN BÖLGE ESNAFI ÖZCAN KARATAŞ (37), “KARŞIDAN ARAÇ FRENİ PATLAYARAK GELDİ. YAYALARA ÇARPMAMAK İÇİN ARAÇLARA ÇARPIP DURDU. 4 ARABAYA BİRDEN ÇARPINCA ANCA DURABİLDİ” DİYE KONUŞTU.
“AFETLERDE TELSİZ KULLANIMI VE ÖNEMİ” BAŞLIKLI EĞİTİM VERİLDİ.
“AFETLERDE TELSİZ KULLANIMI VE ÖNEMİ” BAŞLIKLI EĞİTİM VERİLDİ.
ÜLKEMİZDE 6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ARDINDAN KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN ÖNEMİ BİR KEZ DAHA GÖZLER ÖNÜNE SERİLİRKEN İSTANBUL HARİCİ GERİ KALAN NEREDEYSE HİÇBİR İLDE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI İSTENİLEN ORANDA ARTMADI.
DOĞU AKDENİZ İNŞAAT MÜTEAHHİT BİRLİKLERİ FEDERASYONU GENEL BAŞKANI MUSTAFA KARSLIOĞLU, “PROSEDÜRLER ÇOK VE YEREL BELEDİYELERİN YETKİSİNDE OLAN KONULARDA YEREL BELEDİYELERİN BECERİKSİZLİĞİNDEN, BAKANLIĞA AYAK UYDURAMAYIP PROFESYONELLEŞEMEMESİ NEDENİYLE KENTSEL DÖNÜŞÜM YETERİNCE HIZ ALAMIYOR. BU KISIR DÖNGÜYÜ AŞMANIN YOLU BAKANLIK YETKİLİLERİYLE BELEDİYELERİN KOORDİNASYONLU BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜM ÖNERİSİ BULMASI” DEDİ.
UZMANLAR, BELEDİYELERİN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARINDA YETERSİZ KALDIĞINI ANALİZ EDERKEN BİRÇOK YAPILAN ARAŞTIRMADA İSE KENTSEL DÖNÜŞÜM İLE DERME ÇATMA YAPILARIN ORTADAN KALKMASININ ASAYİŞ OLAYLARINI DA AZALTTIĞINI BELİRLENDİ.
FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ DOMENİCO TEDESCO, TAKIMIN YÜKSELİŞİNDE SAMANDIRA’DA ÇALIŞAN HERKESİN EMEĞİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.
FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ DOMENİCO TEDESCO, TAKIMIN YÜKSELİŞİNDE SAMANDIRA’DA ÇALIŞAN HERKESİN EMEĞİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.












