Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Muş’ta yasa dışı kafes avcılığı yapan şahıs, Doğa Koruma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı ve 20 bin TL ceza aldı.

    Muş’ta Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, yasa dışı kafes avcılığı yapan bir kişiyi suçüstü yakaladı. Şahsa 20 bin TL ceza verilirken, vatandaşların bu suçlarla ilgili Alo 184 hattına bildirimde bulunmaları gerektiği belirtildi.

    Muş'ta Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, yasa dışı kafes

    Muş’ta Yasa Dışı Kafes Avcılığına Geçit Yok

    Muş’ta gerçekleştirilen av koruma çalışmaları sayesinde yasa dışı kafes avcılığı yapan bir kişi, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

    Ekipler, düzenledikleri operasyon sonucunda 20 bin TL’lik ceza uyguladıkları şahsın, avcılık yasağını çiğnediğini belirledi. Bu ceza, 12 bin TL’si idari para cezası ve 8 bin TL’si ise tazminat olarak kesildi.

    Vatandaşların Duyarlılığı Önemli

    Muş Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkilileri, benzer durumlarla karşılaşan vatandaşların Alo 184 hattına ihbarda bulunmalarını istedi. Bu sayede doğa ve yaban hayatının korunmasına katkı sağlanabileceği vurgulandı.