Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Edirne’de Cinnet Getiren Ö.G.A., Eşi Didem ve Oğlu Doruk’u Öldürüp İntihara Kalkıştı

    Edirne’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde Ö.G.A., cinnet geçirerek eşi Didem Alacı ve 11 yaşındaki oğlu Doruk Alacı’yı öldürdü, ardından intihar girişiminde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürerken, komşuları büyük bir üzüntü yaşıyor.

    Edirne'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde Ö.G.A., cinnet geçirerek eşi Didem Alacı ve

    **Edirne’de Korkunç Cinnet Vakası: Eşini ve Oğlunu Öldürdü**

    Edirne’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşanan trajik bir olayda, cinnet geçiren bir adam, eşini ve 11 yaşındaki oğlunu hayattan kopardıktan sonra intihar girişiminde bulundu.

    **Olayın Seyri ve Gelişmeler**

    Edinilen bilgilere göre, Ö.G.A. isimli şahıs henüz bilinmeyen bir nedenle sinir krizi geçirerek evde bulunan eşini, Didem Alacı’yı ve 11 yaşındaki çocukları Doruk Alacı’yı öldürdü. Ardından, bileklerini keserek intihar etmek istedi. Olaydan sonra komşuların durumu yetkililere bildirmesi üzerine, bölgeye polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri hızlı bir şekilde sevk edildi.

    Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları kontrollerde, Didem ve Doruk Alacı’nın yaşamını yitirdiğini belirlediler. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ö.G.A.’nın durumu ise kritik olarak kaydedildi. Olayın ardından, polis ekipleri eve ve çevresine geniş güvenlik önlemleri aldı. Soruşturma başlatan savcılık, yaşanan bu acı olayla ilgili derinlemesine incelemelere devam ediyor.

    **Mahalledeki Tepkiler**

    Mahalle sakinleri, yaşanan bu trajik olay karşısında büyük bir şok ve derin bir hüzün yaşıyor. Söz konusu cinayet ve intihar girişimi, bölgede yaşayanların ruh halini olumsuz yönde etkiledi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı