Alaşehir’de Su Arayışında Kurtarma Operasyonu
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde meydana gelen olayda, su bulmak üzere yola çıkan iki katır, bataklığa saplanarak sıkıştı. Hayvanlarını kurtarmaya çalışan Mehmet Yöntem ise beline kadar çamura batmak zorunda kaldı. Olayı gören vatandaşlar, hızlı bir şekilde durumu ilgili ekipler ile paylaştı.
Vatandaşların Duyarlılığı Ekipleri Harekete Geçirdi
Edinilen bilgilere göre, Alaşehir’e yakın bir bölgede bulunan Avşar Barajı çevresinde su içmek için giden iki katır, bataklık bölümüne saplandı. Katırların durumu karşısında endişelenen Mehmet Yöntem, hayvanları kurtarmaya çalışırken kendisi de bataklığa düştü. Beline kadar çamura gömülen Yöntem’in yardım çığlıklarına kulak veren çevredeki vatandaşlar, olayı hemen jandarma, ambulans ve itfaiye ekiplerine bildirdi.
Kısa bir süre içinde olay yerine ulaşan ekipler, koordineli şekilde çalışarak hem Mehmet Yöntem’i hem de iki katırı sağlam bir şekilde kurtardı. Sağlık ekipleri, müdahaleden sonra Mehmet Yöntem’in sağlık durumunu kontrol etti ve herhangi bir sorunun olmadığı bilgisini verdi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı