Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kırşehir’de Gazilerin Temsilcisi Parlak, 14 Yıldır Rakipsiz Başkanlık Görevini Sürdürüyor

    Kemal Parlak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kırşehir Şube Başkanlığı görevini 14 yıldır kesintisiz sürdürüyor. Gazilerle birlikte gençlere savaşların önemini aktardıklarını belirten Parlak, derneğin 53 üyesiyle sosyal projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Parlak, başkanlık süresinden memnun olduğunu vurguladı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Gaziler Derneği Kırşehir’de Liderliğini Sürdürüyor

    Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kırşehir Şube Başkanı Kemal Parlak, 14 yıllık hizmet döneminde şehirde eşsiz bir konumda olduğunu belirterek, gaziler için çeşitli projeler geliştirdiğini ifade etti.

    Sivil Toplum Faaliyetlerine Yöneliş

    Askerlik görevini tamamladıktan sonra sosyal hizmet alanında aktif rol aldığını dile getiren Parlak, “Biz, 1974 yılında Kıbrıs’taki savaşta yer alan askerleriz. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bir parçası olarak vatan görevimizi tamamladık. Bu süreçte de sivil toplum içerisinde 14 yıldır derneğimizin başkanlığını yürütüyorum. Gazilerle birlikte okullara giderek çocuklarımıza savaşın anlamını ve gaziliği öğretiyoruz. Kendimizi adeta birer gezici kütüphane olarak tanımlıyoruz.” şeklinde konuştu.

    Başkanlık Görevine Devam Etme İsteği

    14 yıllık görev süresinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Parlak, “Sosyal, kültürel ve ekonomik konularda önemli işlere imza atıyoruz. Eğer sağlığım müsaade ederse, bu görevi 14 yıl daha sürdürmek istiyorum. Bugüne kadar karşıma tek bir rakip çıkmadı. Kırşehir’deki üyelerimizin sayısı 53 ve genel kurul toplantılarında hep aynı durumda kaldık.” dedi.

    Gazilerden Başkanlığa Destek

    Muharip Gazi Mehmet Ardıç, Başkan Parlak’ın çalışma süresinden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Birlik ve beraberliğimizin sürmesini istiyoruz.” dedi. Başka bir Muharip Gazi Nuri Saraç ise, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nde birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımızla birlikte sivil toplum altında uyum içinde çalışmaktayız. Şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadık.” ifadelerini kullandı.

    Kemal Parlak, Kırşehir Şubesinde görev süresiyle en uzun süreli sivil toplum kuruluşu başkanı olarak tarihe geçti.