Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ankara’da 14. kattan düşen kadının ölümüne ilişkin davada sanık duruşmada ifade verdi

    Ankara’daki Şeyma Gökçe’nin ölümüne ilişkin mahkemede, tutuklu sanık Hüseyin Uyucu, olayda kıskançlık yüzünden tartıştıklarını ve kendisini savundu. Gökçe’nin ailesi ise cinayet olduğunu iddia etti. Mahkeme, sanığın tutukluluğunu devam ettirerek duruşmayı 23 Şubat 2026’ya erteledi.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    İstanbul’daki Biranın Ardından Düşerek Hayatını Kaybeden Kadının Davası Başladı

    Ankara’da sevgilisiyle yaşadığı daireden düşerek hayatını kaybeden kadının davasında, sanık Hüseyin Uyucu mahkeme salonunda etkileyici ifadeler kullandı. Uyucu, “Bu işin çözülmesi için buradayım. Bunu sağlamak mahkemenin yetkisindedir,” diye belirtti.

    Duruşmada Yaşananlar

    Ankara 2. Batı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasına, tutuklu sanık Hüseyin Uyucu, maktul Şeyma Gökçe’nin ailesi ve taraf avukatları katıldı. Mahkeme başkanı, duruşmanın başladığını ve dinlenmesi gereken tanıkların olduğunu açıkladı. Sanık Uyucu, olay gününün sabahında kıskançlık nedeniyle bir tartışma yaşandığını ifade etti. Uyucu, “Şeyma sinirlenip evi dağıtmaya başladı; dolabın camını kırdı. Sakinleşmesini istedim ama o sırada bardaklar fırlattı. Sonra banyoya gidip banyo camını indirdi,” dedi.

    Yaşanan Kargaşa ve Sonrası

    Uyucu, Gökçe’nin evdeki karmaşasından bahsederek kendisine vurmadığını iddia etti. “Ben sadece onu engellemeye çalıştım. O sırada elime cam battı. Elindeki cam parçasını alırken ona zarar vermemesi için elinden almaya çalıştım. Evdeki kanlar benim kanımdır,” açıklamasını yaptı. Ayrıca, “İlaçlarım yüzünden yorgun düşüp uyuyakaldım,” diyerek durumu anlattı. “Polisler geldiğinde, Şeyma’nın nerede olduğunu bilmiyordum,” ifadelerini kullandı.

    Aile İddialarıyla İtiraz Ediyor

    Maktul Gökçe’nin babası Mithat Gökçe, olayla ilgili şikayetçi olduğunu ve kızının intihar etmeyeceğini belirtti. Gökçe, “Kızımın intihar edecek birisi olmadığını biliyorum,” dediği sırada bu olayın detaylarını, boşanmış olduğu eşinden öğrendiğini aktarırken, olay günü başka şahısların da bulunduğunu düşündüğünü ifade etti.

    Üzücü durumu destekleyen Gökçe’nin annesi Günnur Gökçe ise, kızının hayatına bağlı olduğunu, uyuşturucu kullanmadığını ve intihar fikrinin hiçbir şekilde ona uygun olmadığını vurguladı.

    Maktulün kardeşi Göktürk Gökçe, “Ablamın katilinin bulunmasını istiyorum,” diyerek ablasının haksız yere hayatını kaybettiğini ifade etti.

    Tanıklar ve Gelecek İddialar

    Olay anında dairede bulunan tanık Feydullah E., olayın öncesinde yaşanan bölümü detaylandırdı. “Hüseyin beni arayarak acil gelmemi istedi, evde büyük bir dağınıklık vardı ve tartışma yaşandığı belliydi. İfademin dikkate alınmasını isterdim,” açıklaması davanın başka bir boyutunu daha ortaya koydu.

    Son olarak, sanık Uyucu, hayatını birleştireceği kadının öldüğünü, tüm sürecin açık olduğunu kaydetti. Durumun devamında, Cumhuriyet savcısı sanığın tutukluluk halinin sürmesi gerektiğini belirtti. Duruşma, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilerek, 23 Şubat 2026 tarihine ertelendi.