Manavgat Güreş Kulübü, Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Başarı Elde Etti
Manavgat Belediyesi’nin Güreş Kulübü pehlivanları, Alanya Belediyesi tarafından organize edilen 19’uncu Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde dikkate değer başarılar sergiledi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen güreşçilerin katıldığı bu prestijli müsabakalar, Manavgat Belediyesi güreşçilerinin performanslarıyla unutulmaz anlara sahne oldu.
Kazananlar Arasında Öne Çıkan İsimler
Teşvik 1 Boyu’nda, Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü’nden Ali Küçük birinci olarak yer alırken, Mehmet İbradı ise üçüncülüğü elde etti. Teşvik 2 Boyu’nda ise Umut Altay ikinci olarak dikkat çekti. Deste Küçük Boy düzeyinde Mehmet Başkan Bozkurt ikinci olurken, Deste Büyük Boy’da Alper Küçük üçüncülükle Manavgat’ın adını duyurdu.
Manavgat, Bu Başarılarla Gururlandı
Bu tür başarılı sonuçlar, Manavgat’ın güreş sporundaki yerini sağlamlaştırmaya yardımcı olurken, bu alanda daha fazla sporcu yetiştirmek adına bir motivasyon kaynağı oldu. Manavgat Belediyesi’nin desteği ile güreş branşındaki bu başarıların devam etmesi bekleniyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı