Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü, Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Çeşitli Derecelerle Şampiyonluğa Koştu

    Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü pehlivanları, Alanya’da düzenlenen 19. Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde başarılı sonuçlara imza attı. Ali Küçük birinci, Mehmet İbradı üçüncü, Umut Altay ikinci, Mehmet Başkan Bozkurt ikinci ve Alper Küçük de üçüncü olarak Manavgat’ı onurlandırdı.

    Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü pehlivanları, Alanya'da düzenlenen 19. Gökbel Yağlı

    Manavgat Güreş Kulübü, Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Başarı Elde Etti

    Manavgat Belediyesi’nin Güreş Kulübü pehlivanları, Alanya Belediyesi tarafından organize edilen 19’uncu Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde dikkate değer başarılar sergiledi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen güreşçilerin katıldığı bu prestijli müsabakalar, Manavgat Belediyesi güreşçilerinin performanslarıyla unutulmaz anlara sahne oldu.

    Kazananlar Arasında Öne Çıkan İsimler

    Teşvik 1 Boyu’nda, Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü’nden Ali Küçük birinci olarak yer alırken, Mehmet İbradı ise üçüncülüğü elde etti. Teşvik 2 Boyu’nda ise Umut Altay ikinci olarak dikkat çekti. Deste Küçük Boy düzeyinde Mehmet Başkan Bozkurt ikinci olurken, Deste Büyük Boy’da Alper Küçük üçüncülükle Manavgat’ın adını duyurdu.

    Manavgat, Bu Başarılarla Gururlandı

    Bu tür başarılı sonuçlar, Manavgat’ın güreş sporundaki yerini sağlamlaştırmaya yardımcı olurken, bu alanda daha fazla sporcu yetiştirmek adına bir motivasyon kaynağı oldu. Manavgat Belediyesi’nin desteği ile güreş branşındaki bu başarıların devam etmesi bekleniyor.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı