Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Muş’ta aileler, çocukları için 221. kez PKK’ya teslim olun çağrısında bulundu

    Muş’ta, çocukları PKK tarafından kaçırılan aileler 221. haftada DEM Parti İl Başkanlığı önünde toplandı. Halit Altun ve Gülbahar Teker, çocuklarına teslim olmaları için çağrıda bulundu. Aileler, evlatlarını ve barışı talep ettiklerini vurguladı.

    Muş'ta, çocukları PKK tarafından kaçırılan aileler 221. haftada DEM Parti

    **Muş’ta Aileler, Çocukları İçin 221. Haftada Bir Araya Geldi**

    MUŞ (İHA) – Muş ilinde, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, bu hafta da DEM Parti İl Başkanlığı önünde toplanarak çocuklarına “Teslim olun, yuvanıza dönün” şeklinde çağrıda bulundu.

    221 Haftalık Süreçte Mücadele Devam Ediyor

    Aileler, her çarşamba günü yaptıkları evlat nöbeti eyleminin 221. haftasına ulaşarak, DEM Parti il binasında bir araya geldiler. Ellerinde “Anneler direniyor”, “Evlat nöbetindeyiz” ve “Artık yeter, yakamızdan düşün” yazılı pankartlar taşıyan aileler, bu kez de çocuklarına seslenmeyi ihmal etmedi.

    12 Yıldır Mücadele Ediyoruz

    PKK tarafından çocuğu kaçırılan Halit Altun, sürdürdükleri eylemin olumlu bir sonuca ulaşacağına dair umut taşıdığını belirtti. Altun, “12 yıldır bu davanın peşindeyiz ve sonunda Allah’a şükür ki hedeflerimize yakınlaşıyoruz. Süreç gayet olumlu ilerliyor. Cumhurbaşkanımızın başlattığı girişimlerden dolayı artık umutluyuz.” dedi.

    Altun, sözlerini tekrarlayarak, “Sesimi duyuyorsunuz, gelin teslim olun. Bir an önce yasalardan faydalanın. Oradaki kişilerin size hiçbir katkısı olmayacaktır. Gelin, devletinize, yuvanıza ve evinize dönün. Ailenizi dinleyin ve hemen teslim olun.” şeklinde çağırıda bulundu.

    Umudumuz Bitmedi

    Beklemedeki anne Gülbahar Teker ise, çocuklarını beklemeye devam ettiklerini ve umutsuzluk hissetmediklerini söyledi. Teker, “Oğlumu bekliyorum ve çocuklarımızın teslim olmasını istiyoruz. Evlatlarımızı geri istiyoruz. Barışın sağlanmasını arzuluyoruz.” diye konuştu.