Şırnak İl Emniyet Müdürü Medya Temsilcileri ile Buluştu
Şırnak’ın yeni İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak, kentte yerel ve ulusal medya mensuplarıyla bir araya gelerek, 55 günlük görev sürecinde hayata geçirdikleri projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sazak, Şırnak’ın asayiş değil huzur kenti olması gerektiğini dile getirerek, “Hedefimiz, Türkiye’nin en huzurlu şehri olabilmek” ifadelerini kullandı.
Huzur Endeksi ve Güvenlik Çalışmaları
Sazak, şehirdeki güvenlik durumu hakkında konuşarak, Şırnak’ın huzur endeksinde Türkiye’nin en güvenli şehirleri arasında yer aldığını belirtti. “Geçtiğimiz ay Şırnak, en huzurlu şehirlerden biri oldu. Bu ay açıklanacak sonuçlarla birinci olmayı umut ediyoruz” dedi. Aylık hedefleri arasında tüm ilçelerde gece saatlerinde hiçbir olaya karışmamak olduğunu belirten Sazak, 52. günde bu hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Halk ile Etkileşim ve Yürütülen Projeler
Sazak, görev süresi boyunca 20.000 civarında vatandaşla bir araya geldiklerini ve bu süreçte alınan kararların büyük bir kısmının halktan gelen öneriler doğrultusunda şekillendiğini vurguladı. Vatandaşların, yaşadıkları deneyimleri ve taleplerini paylaşmalarının kendileri için ne denli önemli olduğunu belirten Sazak, halkla güçlü bir bağ kurmaya önem verdiğini söyledi.
Uyuşturucu ile Mücadele Çabaları
Uyuşturucu ile mücadelede önemli ilerlemeler kaydettiklerini söyleyen Sazak, görev süresinin başlarında kendisine iletilen talepleri dikkate alarak, özellikle okulların etrafındaki uyuşturucu ticaretini yüzde 90 oranında azalttıklarını açıkladı. Uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili istatistikler paylaşan Sazak, son üç ayda yoğunlaşan mücadeleleri sonucunda Türkiye genelinde en çok uyuşturucu yakalayarak bu alanda önemli bir yere sahip olduklarını aktardı. 55 gün içinde gerçekleştirdikleri 18 geniş çaplı operasyonla beraber 169 şahsın yakalandığını ifade etti.
Şırnak İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak’ın açıklamaları, kentteki güvenliğin artırılması ve huzurun sağlanması yönündeki kararlılığı gözler önüne serdi. Şırnak’ın geleceği için büyük hedefler belirleyen Sazak’ın çalışmaları vatandaşlar tarafından da yakından takip ediliyor.
ŞIRNAK İL EMNİYET MÜDÜRÜ VOLKAN SAZAK, KENTTE GÖREV YAPAN ULUSAL VE YEREL MEDYA MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ.
ŞIRNAK İL EMNİYET MÜDÜRÜ VOLKAN SAZAK, KENTTE GÖREV YAPAN ULUSAL VE YEREL MEDYA MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ.
İDDİAYA GÖRE, YOLUN UZATILDIĞINI DÜŞÜNEN MÜŞTERİ, “BURADA SOYUNURUM” DİYEREK ŞOFÖRÜN BAŞINA TELEFONLA VURARAK YARALADI.
TAKSİ ŞOFÖRÜ İBRAHİM KUTSAL YARALANDI
TAKSİ ŞOFÖRÜ İBRAHİM KUTSAL YARALANDI






