Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aksaray’da annesiyle yaşanan tartışmanın ardından evini ateşe veren genç, kayıplara karıştı

    Aksaray’da annesi H.D. ile tartışan 24 yaşındaki K.D., evini ateşe verdi. Yangın sonrası anne dumandan etkilenirken, K.D. kayıplara karıştı. İtfaiye yangını söndürdü, polis ise K.D.’yi yakalamak için harekete geçti.

    Aksaray'da annesi H.D. ile tartışan 24 yaşındaki K.D., evini ateşe

    Aksaray’da Anne ile Oğul Arasındaki Tartışma Facia ile Sonuçlandı

    Aksaray’da, annesiyle girdiği bir tartışmanın ardından ciddi bir olay meydana geldi. Oğul K.D. (24), annesi H.D.’ye (47) ait müstakil evde yangın başlattı. Yangın sonucunda, anne H.D. dumandan etkilendi ve tedavi altına alındı. Olayın ardından, polisin kayıp şahsı arama çalışmaları hâlâ devam ediyor.

    Alevler Kısa Sürede Evi Sardı

    Yangının merkez üssü, Hasas Mahallesi 6669 Sokak’ta bulunan H.D.’ye ait müstakil evdi. Edinilen bilgilere göre, K.D. annesiyle yaptığı tartışmanın ardından evin içindeki perdeleri ateşe verdi. Sonrasında evden kaçmanın yollarını arayan K.D., ortadan kayboldu. Yangın, kısa sürede müstakil evin içerisine yayıldı. Anne H.D., kendi gayretleriyle alevleri söndürmeye çalıştı, ancak alevler hızla büyüdü.

    Duman Altında Kalan Anne Hastaneye Kaldırıldı

    Yangın, mahalle sakinleri tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbarın ardından olay yerine hızla polis, sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi. İtfaiye görevlileri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Ancak, duman nedeniyle rahatsızlanan H.D., sağlık ekiplerince ambulansa alındı ve tedavi amacıyla hastaneye kaldırıldı.

    Polis K.D.’yi Arıyor

    Olay sonrası kaçan K.D.’nin bulunması için yerel polis ekipleri kapsamlı bir arama çalışması başlattı. Olay sonrası toplanan çevre sakinleri ise durumu endişe içinde izlerken, yetkililerin olayı soruşturduğu bildirildi. Kaçan şahsın bir an önce yakalanarak adalet önüne çıkarılması bekleniyor.