**Tarsus Belediyesi’nden Ergenekon Mahallesi Kapalı Semt Pazarına Ziyaret**
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Ergenekon Mahallesi’nde bulunan Kapalı Semt Pazarını ziyaret ederek hem esnafla hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Boltaç, pazarın genel durumunu yerinde gözlemleyerek, mevcut eksikliklerin giderilmesi ve sürdürülebilir düzenlemelerin yapılması için kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.
**Esnaf ve Vatandaşların Talepleri Dinlendi**
Başkan Boltaç’ın ziyareti sırasında, Tarsus Belediyesi’nin birim müdürleri ve zabıta ekipleri de kendisine eşlik etti. Esnafın beklentilerini ve vatandaşların önerilerini dikkatle dinleyen Başkan Boltaç, alışveriş esnasında yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılması için gerekli talimatları ilgili birimlere yönlendirdi.
Pazar alanında yapılan gözlemler, özellikle tuvaletlerin hijyeni, tartı bölümlerinin işleyiş durumu ve denetimlerin artırılması yönünde taleplerin öne çıktığını ortaya koydu. Başkan Boltaç, pazarların yalnızca alım satım yapılan yerler olmadığını belirterek, şu ifade ile dikkat çekti: “Pazar alanları, toplumumuzun nabzını tutan sosyal mekanlardır. Belediye olarak bu mekanlarda hem vatandaşlarımızın konforunu hem de esnafın çalışma ortamını iyileştirmek adına gereken tüm düzenlemeleri hayata geçiriyoruz.”
**Pazarların Önemi ve Hayata Katkıları**
Ziyaretin ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Tarsus Belediye Başkanı Boltaç, pazar yerlerinin şehir yaşamındaki önemine vurgu yaparak şunları aktardı: “Semt pazarında esnafımızın görüşlerini aldık ve ihtiyaçlarını yerinde değerlendirdik. Semt pazarları, şehrimiz açısından hem ekonomik hem de sosyal açıdan büyük bir önem taşımaktadır. Burada gerçekleştireceğimiz her uygulama doğrudan halkımızın yaşam kalitesini etkilemektedir. Zabıtamızın denetimlerini sıklaştıracağız, tartı alanlarını artıracağız. Ayrıca, pazar kurulmadan önce alan temizlenecek, pazar kapandıktan sonra ıslak temizlik yapılacak. Hedefimiz, esnafımızın rahat bir şekilde faaliyet gösterebilmesi ve vatandaşlarımızın güvenli, düzenli ve temiz bir ortamda alışveriş yapabilmesidir.”
Esnaf ve vatandaşlar, Başkan Boltaç’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediyenin yerinde inceleme ve sorun çözme odaklı yaklaşımının sorunların daha hızlı bir şekilde çözülmesine büyük katkı sağladığını ifade etti.
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ, ERGENEKON MAHALLESİ KAPALI SEMT PAZARINI ZİYARET EDEREK ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ, ERGENEKON MAHALLESİ KAPALI SEMT PAZARINI ZİYARET EDEREK ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.




