İlçede Tandır Yangını Korkuttu
Çorum’un Alaca ilçesinde bir çiftin eski giysileri tandırda yakması sonrasında alevlerin çatıyı sardığı bildirildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkin müdahalesi sayesinde söndürüldü.
Yangının Sebebi Eski Kıyafetler
Olay, Alaca ilçesinde yer alan Sancı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 57 yaşındaki S.C. ile eşi H.C., evdeki eski kıyafet ve atıkları yakmaya karar verdi. Evin hemen yanında bulunan tandırda ateş yakan çift, alevlerin hızla çatıya sıçramasıyla büyük bir korkuya kapıldı. Yangının büyümesi üzerine, çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.
İtfaiye Ekipleri Hızla Olay Yerine Koştu
İhbarın ardından Alaca Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Gelen ekiplerin zamanında müdahale etmesi sayesinde yangın kontrol altına alındı ve tamamen söndürüldü. Yangının çıkma nedeni hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi. Olayda can kaybı yaşanmadan büyük bir felaket önlenmiş oldu.
MEYDANA GELENE YANGINDA EVDE MADDİ HASAR OLUŞTU
MEYDANA GELENE YANGINDA EVDE MADDİ HASAR OLUŞTU
MEYDANA GELENE YANGINDA EVDE MADDİ HASAR OLUŞTU
MEYDANA GELENE YANGINDA EVDE MADDİ HASAR OLUŞTU





