Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ağrı’da Traktör Kazasında 14 Yaşındaki Genç Kız Hayatını Kaybetti

Ağrı’nın Aşkale Köyü’nde ayçiçeği hasadı sırasında 14 yaşındaki Nursefa Samur, traktöre bağlı biçerdöverin altında kalarak hayatını kaybetti. Olay sonrası sağlık ekipleri ve jandarma olay yerine sevk edildi. İlgili soruşturma başlatıldı.

Ağrı'nın Aşkale Köyü'nde ayçiçeği hasadı sırasında 14 yaşındaki Nursefa Samur,

**Ağrı’da Feci Traktör Kazası: 14 Yaşındaki Nursefa Samur Hayatını Kaybetti**

Ağrı’nın Aşkale Köyü’nde ayçiçeği hasadı sırasında meydana gelen trajik kazada 14 yaşındaki Nursefa Samur, hayatını kaybetti.

**Olayın Detayları**

Olay, Ağrı il merkezi yakınlarındaki Aşkale Köyü’nde gerçekleşti. Tarım işçisi olarak ailesiyle birlikte tarlada çalışan genç kız, ayçiçeği hasadı sırasında bir traktöre bağlı biçerdöverin altında kalarak feci bir kaza geçirdi. Diğer tarım işçileri, durumu fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı.

**Müdahale Yetersiz Kaldı**

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ve jandarma ekipleri, Nursefa Samur’a müdahale etse de ne yazık ki genç kız kurtarılamadı. Olay yerindeki incelemelerin ardından Samur’un cansız bedeni, otopsi için Ağrı Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesi morguna sevk edildi.

**Soruşturma Başlatıldı**

Kazanın ardından yetkililer, olayla ilgili bir soruşturma başlattı. Ailenin yaşadığı büyük acının yanı sıra, olayın tarımda güvenlik önlemlerinin önemine dikkat çektiği ifade ediliyor. Sağlık ekiplerinin çabalarına rağmen yaşanan bu üzücü olay, tarım işçiliği ve güvenlik standartları hakkındaki tartışmaları yeniden alevlendirdi.