Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burhaniye’de Yağmur Giderine Sıkışan Kirpi, İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesiyle Kurtarıldı

Burhaniye’de bir kirpi, yağmur gideri mazgalına sıkıştı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine ulaşan Balıkesir İtfaiyesi, özel ekipmanlarla kirpiyi kurtardı. Yapılan kontrollerde kirpinin sağlıklı olduğu belirlenip, doğaya bırakıldı.

Burhaniye'de bir kirpi, yağmur gideri mazgalına sıkıştı. Vatandaşların ihbarıyla olay

Burhaniye’de Kirpi İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, bir yağmur gideri mazgalına sıkışan kirpi, itfaiye ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda kurtarıldı.

Olayın Detayları

Edinilen bilgilere göre, olay Öğretmenler Mahallesi’nde Emekliler Derneği Lokali önünde gerçekleşti. Mazgala sıkışan kirpiyi fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Bu ihbar üzerine, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Burhaniye Grup Amirliği’ne bağlı ekipler, olay yerine hızla intikal etti. Kirpiyi dikkatlice kurtarmak için özel ekipmanlar kullanan itfaiye ekipleri, başarılı bir operasyonla kirpiyi bulunduğu yerden çıkarmayı başardı.

Kirpi Sağ Salim Doğaya Döndü

Ekipler, kurtarılan kirpiyi kontrol ettiklerinde, hayvanın herhangi bir yara veya sağlık problemi taşımadığını tespit etti. Sağlıklı bir şekilde doğaya geri bırakılan kirpi, bu sayede tekrar doğal yaşam alanına dönebildi.

Olay, hem itfaiye ekiplerinin profesyonelliğini hem de vatandaşların duyarlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.